“Βάρεσε διάλυση” το foracamp; (UPDATED)

Παίδες, μια ερώτηση προς “όποιον έχει κάποιον γνωστό στο Foracamp.gr“, το γνωστό site όπου συγκεντρώνονται άρθρα από ελληνικές “κοινότητες” και blogs με τεχνολογικό περιεχόμενο: “έχει βαρέσει διάλυση το μαγαζί”, και… δεν το έχουμε καταλάβει “προς τα έξω”; Προσέξτε: δεν το γράφω ειρωνικά ή ως επίθεση στο κατά τα άλλα πολύ καλό Foracamp.gr, μα επειδή εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με αυτό!

Εδώ και περίπου δυο εβδομάδες δεν μπορώ να καταχωρήσω κανένα από τα θέματα του unregistered.gr στο Foracamp. Κάθε φορά που δοκιμάζω να κάνω μια καταχώρηση, παρουσιάζεται ένα μήνυμα πως “έχει περάσει σε moderation queue” και “αφού το εγκρίνουν οι moderators, θα παρουσιαστεί”. Ποτέ δεν είχα συναντήσει τέτοιο πρόβλημα στο παρελθόν, ενώ τα θέματα για τα οποία μιλάμε δεν είναι “άσχετα” με τη θεματολογία του site (Σημ.: του Foracamp) για να δικαιολογείται η όποια “αφαίρεση” τους. Έλα μου που… ποτέ δεν έκαναν την εμφάνιση τους, από όσο, τουλάχιστον, μπορούσα να δω! Πάμε, τώρα, στο… ανέκδοτο της υπόθεσης;

Κάποια από αυτά τα έβλεπα “να ανεβαίνουν” μετά από 1, 2, 5 ώρες, από άλλα sites, blogs και forums, που προφανώς τα είχαν επίσης καταχωρήσει στο Foracamp. ΜΕΤΑ από εμάς. Αυτό θα πει πως “τα δικά τους θέματα γίνονταν αποδεκτά μα τα δικά μας όχι”. Όταν ο Λάμπρος (Galacticus) καταχωρούσε κάποια από τα θέματα μας, αυτά “ανέβαιναν κανονικά” – οπότε, το πρόβλημα βρίσκεται αποκλειστικά στο δικό μου λογαριασμό.

Έχω επιχειρήσει τρεις φορές να επικοινωνήσω με το Foracamp, χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη φόρμα επικοινωνίας – μια στις 2 του μήνα, μια στις 4 και η τελευταία σήμερα, στις 10. Δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

Το λογικό συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι πως, για κάποιο λόγο, αφού “με στάμπαραν” ως… “αναξιόπιστο” (που δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, αφού δεν μου το έχουν ξεκαθαρίσει με κάποιο τρόπο), είπαν να… φύγουν διακοπές, οπότε και εγώ “έμεινα για πάντα στο queue” ενώ οι άλλοι με προσπερνούσαν.

Γνωρίζει κανείς “τι γίνεται”; Έχει κανένας κάποιον γνωστό “εκεί μέσα” να κάνει μια ερωτησούλα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οδυσσέας Κουράφαλος
aka: Ducklord

Υ.Γ.: Το τονίζω για ακόμη μια φορά: το συγκεκριμένο post ΔΕΝ είναι “επίθεση στο Foracamp”, αλλά ειλικρινέστατη απορία μου. Άφησα διάστημα σχεδόν 8 ημερών ανάμεσα στο πρώτο μου μήνυμα προς αυτούς και σε αυτό το post, διάστημα που κρίνω αρκετό για να είχα λάβει την οποιαδήποτε απάντηση. Το να μην έχω λάβει κανένα eMail με κάνει να πιστεύω πως “κάτι δεν πάει καλά”, ίσως με κάποιο “φίλτρο” που χρησιμοποιούν στη φόρμα τους, ίσως με το οτιδήποτε άλλο.

Ody's thoughts

UPDATE: Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχόλιο του κ. Κικίδη παρακάτω, το πρόβλημα φαίνεται πως, τελικά, θα λυθεί. Δεν γνωρίζω “τι έφταιγε” – και ακόμη δεν έχω δοκιμάσει να καταχωρήσω κάτι στο Foracamp, αλλά αυτή η κίνηση μου, τελευταία… ελπίδα “να βρω μια άκρη” φαίνεται πως έπιασε. Υποθέτω πως, τελικά, επικοινώνησε με κάποιο τρόπο ο Κωνσταντίνος του OSarena μαζί τους και “βγήκε άκρη”, αφού για κάποιο λόγο φαινόμουν (φαίνομαι ακόμη;!) “μπλοκαρισμένος”. Ευχαριστώ το Foracamp, και συγκεκριμένα τον κ. Κικίδη, για την άμεση απάντηση του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.