Της έσκασε μπουκέτο επειδή δεν του έκανε “like” το post!

Αυτό το Facebook μας έχει καταστρέψει τις ζωές, μέρα νύχτα πάνω από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, κάνουμε “comment”, “like”, συνάπτουμε “friendships” και κάνουμε “chat” με τα κολλητάρια μας. Έλα όμως που μερικές φορές πέφτει ξύλο εξαιτίας του FB! Ιδού η περίπτωση ενός κυρίου από το Τέξας, την πατρίδα του Texas Ranger, την πολιτεία των καουμπόηδων, των οπαδών της ελεύθερης οπλοφορίας και των φανατικών οπαδών του Δημιουργισμού. Ο εν λόγω κύριος, πόσταρε επ’ ευκαιρία του μνημόσυνου της μανούλας του και περίμενε συγγενείς και φίλοι να αποδώσουν ψηφιακό φόρο τιμής, κάνοντας like. Έλα μου όμως που η σύζυγός του δεν έκανε like! “Πώς, έλα εδώ μωρή παλιοπετούγια!’ (ή κάπως έτσι…), αναφώνησε ο εξοργισμένος Τεξανός και της έριξε κανά δυο ψιλές, έτσι για να γουστάρει, τις ξερίζωσε και κανά δυο τούφες, έτσι για να μάθει λίγο σεβασμό για την μακαρίτισα την πεθερούλα. Η ξυλοδαρμένη σύζυγος κατέθεσε μήνυση και τώρα η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Πού είναι ο Κούγιας, ρε παιδιά, κάποιος να τον ειδοποιήσει!

Source:

Well, the “like” from Dolores Apolinar, Benito’s estranged wife, never came. That led to a confrontation. (“Your passive-aggressive withholding of a Facebook ‘like’ is the social media equivalent of spitting on my dear mother’s grave, you heinous and unfeeling witch!” he did not say, but could have.)

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.