“Τεράστιος” ο αντίκτυπος της πτώσης του Ευρώ για τη Sony

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο corporate treasurer της Sony, Hiroshi Kurihara, δήλωσε σε συνέντευξη του την προηγούμενη εβδομάδα πως η μεγάλη τεχνολογική εταιρεία δεν μπορεί να προστατευτεί από την πτώση του Ευρώ λόγω του ότι αγοράζει τα περισσότερα “εξαρτήματα” (Σημ. που χρησιμοποιεί στην κατασκευή των συσκευών της) από την Ασία, όπου οι δημιουργοί τους απαιτούν πληρωμή σε δολάρια, και ελάχιστα από την Ευρώπη. “Δεν υπάρχουν αντίμετρα που να μπορούμε να πάρουμε αυτή τη στιγμή”, είπε. “Υπάρχει τεράστιος αντίκτυπος στα έσοδα μας”.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και πως η Sony θα μειώσει την προσοχή που δίνει στην Ευρώπη – και αυτό… αναγκαστικά. Όπως εξήγησε ο ίδιος, “Είναι δύσκολο να ανεβάσεις τις τιμές στην Ευρώπη λόγω του ανταγωνισμού με τους Κορεάτες κατασκευαστές”.

Ody's thoughts

Κοινώς… Οι Κορεάτες “σώζουν την κατάσταση” και… “δεν θα ξεμείνουμε από PS3”!

Source:

Sony has revealed that it is expecting its earnings to be impacted heavily by the falling value of the euro and is unable to protect itself from the effects.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.