Ο Kevin Butler έρχεται στο Facebook

Ο “Πρόεδρος Των Πάντων” της sony, ο Kevin Butler, “έρχεται στο Facebook”! Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Kevin Butler, τον υποτιθέμενο “Πρόεδρο του Χ” που έχει δημιουργήσει η Sony ως βασική περσόνα προβολής του PlayStation 3, ο οποίος μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο στο παρελθόν μέσα από πλήθος παραπλήσιων με το παρακάτω διαφημιστικών spot.

…και με το “έρχομαι στο Facebook” ο K.B. μιλά για το Hall of Play της Sony. Πρόκειται για μια interactive εφαρμογή της Sony στο Facebook, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να αποκτήσει προσαρμοσμένες εκδοχές του πρόσφατου διαφημιστικού της εταιρείας, “Michael”, που είδαμε πριν λίγες ημέρες, όπου αντί για τον… “Michael” θα εμφανίζεται η δική του φατσούλα στο τέλος. Και μαζί με αυτό, υπάρχει και η υπόσχεση για περισσότερη αναγνώριση των “πραγματικών gamers”, που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει πως κάποιος (τυχερός;!) θα βρεθεί δίπλα στον Kevin Butler σε κάποια μελλοντική διαφημισούλα της Sony.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.