Για όσους δεν προλαβαίνουν να κατέβουν από το μηχανάκι

Πάσχετε από Σϋνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου; Έχετε κολλήσει άγρια γρίπη; Σας έχει πειράξει κάτι που φάγατε; Γενικώς, νιώθετε μια ανάγκη “να τρέχετε συχνά προς την τουαλέτα”, όπως λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι “για το νούμερο δύο” (ξέρετε, “όχι τσισάκια”), αλλά, ταυτόχρονα, είστε υποχρεωμένοι να ανταπεξέρχεστε στις καθημερινές υποχρεώσεις σας, έξω από το σπίτι, μακριά από το γραφείο και την άνεση (και γαλήνη) της… τουαλέτας αμφότερων; Οι φίλοι μας οι Ιάπωνες έχουν την απάντηση στο πρόβλημα σας, αφού μόίς μας έδωσαν το πρώτο μηχανάκι… τουαλέτα!

Και το όνομα αυτού, Toilet Bike Neo. Απλό, λιτό, σταράτο, άμεσα κατανοητό! Το δε καλύτερο είναι πως δεν πρόκειται για έναν τυχαίο συνδυασμό, “για την ενσωμάτωση μιας τουαλέτας σε μια μηχανή”, καθαρά για… εμ… “έκτακτες ανάγκες”. Ω, όχι! Η μηχανή του είναι σχεδιασμένη ώστε να τροφοδοτείται με… με… εμ… “με αυτά που καταθέτει κανείς στην τουαλέτα”, τα οποία και αποτελούν το βασικό της καύσιμο. Ναι, ούτε φάρσα να ήταν.

Η μηχανή βασίζεται σε ένα σύστημα δημιουργίας αερίων (πιθανότατα Μεθανίου) από τα… εμ… ξέρετε, που “παράγει” ο άνετος “καβαλάρης” της. Και οι κατασκευαστές του, η εταιρεία Toto, υποστηρίζει πως “αν τρώει καλά”, το συγκεκριμένο μηχανάκι μπορεί να έχει… εε… να… να έχει πλήρη αυτονομία! Ορίστε, το γράψαμε! “Όσο τα κάνεις, τόσο δεν χρειάζεσαι άλλο καύσιμο”, και… εργκ… “αν τα κάνεις συχνά, δεν θα χρειαστείς ποτέ κανένα καύσιμο”.

Ody's thoughts

Αν ΑΥΤΟ δεν είναι επανάσταση στην αυτοκίνηση, τότε, τι; Με το κόστος βενζίνης και πετρελαίου να αυξάνεται συνεχώς, η πρόταση της Toto είναι, απλά, ιδανική. Αν αρχίσει σύντομα η εμπορική διάθεση της, ίσως “τη βγάλουμε καθαρή” τόσο που έχει αυξηθεί το κόστος ζωής. Αν, από την άλλη, επιμείνουμε/παραμείνουμε στα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που έχουμε σήμερα, εκεί που έχει φτάσει βενζίνη και πετρέλαιο… -Ω, τι ταιριαστό στο θέμα μας- “χέστα”!

Source:

You’re looking at the Toilet Bike Neo. It’s the creation of Japan’s commode-king TOTO and is just what it looks like—a toilet-motorcycle hybrid. That runs on human excrement. Wait, wha?

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.