Ανανεωμένο StumbleUpon στα Android Tablets

Νέα έκδοση της εφαρμογής της για τα Android tablets παρουσίασε η υπηρεσία StumbleUppon, “συγχρονίζοντας” την με την αντίστοιχη έκδοση του iPad – μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχε “ειδική” έκδοση για τα tablets με Android και το StumbleUpon παρουσιαζόταν “όπως και η εκδοχή για smartphones”, δίχως να εκμεταλλεύεται τον πρόσθετο, άνετο χώρο των μεγαλύτερων οθονών.

Και με την ευκαιρία αυτής της ανανέωσης, η εφαρμιγή απέκτησε και τη δυνατότητα Explore box, που μέχρι πρόσφατα ήταν προσβάσιμη μέσω της web εκδοχής της, επιτρέποντας τον ευκολότερο εντοπισμό ενδιαφερόντων sites με ένα-δυο “αγγίγματα” της οθόνης.

Άξιο σημείωσης πως η υπηρεσία StumbleUpon, μετά τη μετάβαση της σε smartphones και tablets, βλέπει συνεχόμενη επέκταση της – κάτι που ο ιδρυτής της, Garrett Camp, αποδίδει στο ότι η υπηρεσία χρησιμεύει στον εντοπισμό sites και τα smartphones και tablets χρησιμοποιούνται κατά κόρον για “ψυχαγωγικούς” σκοπούς, κάνοντας την να “ταιριάζει γάντι” σε αυτά.

Source:

Content discovery platform StumbleUpon, which just launched a much improved iPad app in August, now brings that same user experience to Android with the very first StumbleUpon app designed specifically for Android tablets (the app was previously only available for the Android phone). The app is ready for download in the Android Market here.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.