Άριστο το πρώτο σκορ του Batman: Arkham City

Δυστυχώς, δεν έχουμε αξιωθεί να πιάσουμε ακόμη στα χέρια μας το Batman: Arkham City, την πολυαναμενόμενη συνέχεια του εξαιρετικού Batman: Arkham Asylum, της Rocksteady, που είχε λάβει ουκ ολίγα βραβεία. Από ό,τι φαίνεται, όμως, θα πρέπει “να το πιάσουμε” – και το συντομότερο δυνατόν, και μαζί μας, και εσείς, και όλοι!

Βλέπετε, ο τίτλος ούτως ή άλλως φαινόταν εξαιρετικός στα βιντεάκια που είχε κυκλοφορήσει η Rockstead μέχρι σήμερα, αλλά το Official PlayStation Magazine της Αυστραλίας αξιώθηκε να τον έχει νωρίτερα από τους υπόλοιπους και να προβεί σε… εξονυχιστική μελέτη του πριν καταλήξει στο… πόρισμα του: “Άριστο”. “Άριστο” όπως λέμε “10/10”. Όπως έγραψε…

Quote:

Το Batman: Arkham City δεν είναι απλά το καλύτερο παιχνίδι με υπερήρωα που φτιάχτηκε ποτέ, είναι και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια (Σημ.: οποιουδήποτε είδους) που φτιάχτηκαν ποτέ. (…) Παίρνει το ήδη εξαιρετικό original και μεγαλουργεί επεκτείνοντας το. Είναι ένα παιχνίδι με μεγαλύτερο βάθος, πιο πολύπλοκο, πιο δημιουργικό, πιο ώριμο. “Ζωντανεύει” τον κόσμο του σκοτεινού εκδικητή καλύτερα από οποιοδήποτε κόμικ, ταινία ή τηλεοπτική σειρά είχε προηγηθεί.

Το ερώτημα, λοιπόν, δεν φαίνεται να είναι “αν”, αλλά “πού”; Στο… PC, το PS3 ή το Xbox 360 να το τσιμπήσουμε;

Source:

The magazine justified the perfect score by stating that “Batman: Arkham City is not only the best superhero game ever made, it’s one of the best games ever made full-stop”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.