Το Syndicate δείχνει φανταστικό!

Όσοι μας διαβάζετε θα έχετε διαπιστώσει την αγάπη μας για το cyberpunk και το Syndicate βρίσκει ακριβώς το ευαίσθητο σημείο μας! Αν και τυπικά πρόκειται για παιχνίδι εμπνευσμένο από το παλιό παιχνίδι action-RTS της Bullfrog, αυτό εδώ προτιμά την προοπτική του πρώτου προσώπου, δημιουργώντας έναν φανταστικό φουτουριστικό κόσμο στις μεγαλουπόλεις του μέλλοντος, όπου τα πάντα καθοδηγούνται από τεράστιες πολυεθνικές εταιρείες. Να υπενθυμίσουμε ότι το “original” Syndicate είχε βγει πριν από 18 ολόκληρα χρόνια για το PC και την Amiga και ήταν από τα πρώτα games στο PC που έκαναν χρήση της υπερυψηλής (για τα δεδομένα εκείνης της εποχής) ανάλυσης 640×480!

Στο χορταστικό gameplay walkthrough που μπορείτε να παρακολουθήσετε, θα παρατηρήσετε αμέσως ότι πρόκειται για ένα πολύ στρατηγικό παιχνίδι που απαιτεί χρήση πολλαπλών μεθόδων, και όχι μόνο έφοδο με όπλα: αυτό δεν θα σας βγάλει πουθενά. Πρέπει να χακάρετε συστήματα, να παραβιάσετε συστήματα ασφαλείας, ακόμη και να επηρεάσετε το μυαλό των αντιπάλων σας με τηλεπαθητικές ικανότητες, προκαλώντας πολλά αναπάντεχα αποτελέσματα. Με το “καλημέρα” θα λατρέψετε το ρόλο των απόλυτα μεθοδικών και ψυχρών πραπτόρων-δολοφόνων που υποδύεστε, αλλά και το σκηνικό των high-tech πόλεων με τα τεράστια κτίρια, τα ολογράμματα και τις γιγαντο-οθόνες.

Σίγουρα ΔΕΝ είναι ένα game για παιδάκια, αφού ο πράκτορας, του οποίου τον έλεγχο αναλαμβάνετε, δεν σταματά μπροστά σε τίποτε, σπέρνοντας το θάνατο με όποιον τρόπο βρει στη διάθεσή του. Άλλωστε και στο παλιό Syndicate ήταν σήμα κατατεθέν οι ανελέητοι φόνοι με πολλούς… δημιουργικούς τρόπους, από φλογοβόλα, ρουκέτες και miniguns, μέχρι και εξαερώσεις από παίσχυρα λέιζερ. Αρκεί τώρα να δούμε αν τα στοιχεία που είδαμε στο συγκεκριμένο walkthrough διαφοροποιούνται επαρκώς στις διάφορες αποστολές ώστε να μην καταντούν βαρετά. Επίσης ελπίζουμε η ιστορία να είναι ενδιαφέρουσα και η δράση να κλιμακώνεται όσο προχωράτε. Οπωσδήποτε δείχνει πολλά υποσχόμενο, αλλά και πάλι… πότε θα περάσει ο καιρός μέχρι τις 12 Φλεβάρη που βγαίνει;;

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
 • Το περιμένω πως και πως :D

 • Spirospirospiro

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο OPERA ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΤΟΘ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟΥ…ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΓΚΡΙΖΟ(ME THN LEKSI IMAGE MESA) ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΣ…ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΖΙΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΚ :(

  ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?εΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BROWSER ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ (Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Ο )SPEEDDIAL ΤΟΥ ΟΠΕΡΑ…?

 • Anonymous

  Δεν μπορώ “να κάνω κάτι” αν δεν μπορώ και “να δω το πρόβλημα” – που δεν παρουσιάζεται σε εμένα! Έχω δοκιμάσει τις 3 τελευταίες εκδόσεις του Opera, τόσο σε δυο διαφορετικές εκδοχές των Windows (XP-7) όσο και σε δυο διαφορετικά PCs αλλά και δυο εντελώς διαφορετικά λειτουργικά συστήματα – Windows και Arch Linux. Σε όλα μου δουλεύει μια χαρά! Δοκίμασες να καθαρίσεις την cache του browser, μήπως “έχει φάει εκεί” κάποιο κόλλημα; Και πάτα και ένα CTRL+F5 για να κάνει “πλήρες refresh” μια σελίδα του site που βλέπεις, μπας και το κόλλημα εντοπίζεται σε “μισοκατεβασμένα” γραφικά που, για κάποιο λόγο, σου “έχει κρατήσει” ο Opera.

  Εναλλακτικά, αν έχουν συναντήσει και άλλοι πρόβλημα, πείτε μου εδώ “πως ακριβώς εμφανίζεται”, αλλά και σε τι έκδοση, ποιού browser, σε πιο λειτουργικό σύστημα, μπας και μπορέσει “να αναπλάσω” τις δικές σας συνθήκες και, μαζί με αυτές, και το πρόβλημα, ώστε να εντοπίσω την πηγή του (και να βρω τη λύση του).