Το Grand Theft Auto III επιστρέφει – σε smatrphones και tablets

Ο Galacticus δεν θα πιστεύει τα ματάκια του διαβάζοντας αυτή την είδηση, αφού μας… είχε φάει με το “πω’ρε που έφτασαν τα κινητά, σαν το Grand Theft Auto είναι αυτό, και το έχουμε πια στο τσεπάκι μας”! Ε, λοιπόν, αγαπητέ Galacticus, ναι, τώρα θα μπορείς να έχεις το κανονικό Grand Theft Auto III στο τσεπάκι σου! Το κανονικότατο – όχι κάποια απομίμηση, όχι “κάτι εναλλακτικό”, αλλά “το official”, όπως λέμε “από την ίδια τη Rockstar”!

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως, με την ευκαιρία του ότι ο τίτλος που την έκανε διάσημη κλείνει τα δέκα του χρονάκια, θα κυκλοφορήσει στο πολύ κοντινό μέλλον μια ειδική έκδοση του. Όχι, όμως, για κονσόλες ή PCs, αλλά για… smartphones και tablets! Έτσι, θα ξαναδούμε το Grand Theft Auto, ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο, σε πλήθος smartphones με Android (από το HTC Evo 2 και το LG Optimus 2X μέχρι τα Motorola Atrix και Samsung Galaxy S2), tablets με Android (όπως λέμε Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom και Samsung Galaxy Tab 10.1) αλλά και iOS (όπως λέμε… εμ… iPhone 4S και iPad 2 – για άλλα, δεν έχει!).

Παράλληλα, θα δούμε και μια… συλλεκτική φιγούρα του πρωταγωνιστή, για να μπορούμε όλοι να “στολίσουμε” με έναν… εγκληματία το γραφείο μας, που ούτε λίγο ούτε πολύ θα έχει ως “αξεσουάρ” ένα… πλήθος όπλων, από αυτά που χρησιμοποιεί και “ingame”, καθώς και μια πορτοκαλί στολή κατάδικου. Έτσι, για να είναι πλήρης η εικόνα!

Source:

Rockstar Games revealed today that it would be honoring Grand Theft Auto III’s 10th anniversary with a special edition. Later this fall, it’s coming to an array of portable devices for Android, but fewer ones for iOS.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.