Το πρώτο trailer του Amazing Spider-Man από την Comic-Con

Όπως και σε κάθε Comic-Con, έτσι και στη φετεινή -που “τρέχει” αυτές τις μέρες- δεν παρουσιάζονται μόνο comics, αλλά και ταινίες και παιχνίδια που “μιλάνε” στους απανταχού geeks (“εμάς”, δηλαδή!). Ένα από αυτά δεν θα μπορούσε παρά να είναι το πρώτο trailer για τον νέο τίτλο της Beenox με τον Spider-Man, που βασίζεται στην “Amazing” εκδοχή του από το σύμπαν της Marvel.
Αν και το ίδιο το trailer έχει την… αναμενόμενη κακή ποιότητα, αφού “είναι γραμμένο με κάμερα” από την παρουσίαση του παιχνιδιού, και ακόμη και ως trailer δεν έχει κάτι το τόσο εντυπωσιακό, είναι θετικό πως παρουσιάζει μια λογική που θυμίζει το κλασσικό Spider-Man 2 με το οποίο… “λυώσαμε” στο PlayStation 2, και που εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με υπερήρωες – και το πρώτο που “ξαναξεκίνησε” τη μανία με τους σχετικούς τίτλους, αφού κατάφερε να “πιάσει τη λογική” του “να είσαι ο Spider-Man και να χοροπηδάς με τρελές ταχύτητες από πολυκατοικία σε πολυκατοικία”, μέσα σε μια “ζωντανή” πόλη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.