Τα Pokemon (και το Minecraft, και το Guitar Hero, και, και…) “είναι του Σατανά”

Ως γνωστόν, τα περισσότερα παιχνίδια είναι σατανικά, και έχουν ως μοναδικό στόχο να μετατρέψουν τη νεολαία σε άμυαλους στρατιώτες του Οξαπωδώ. Και ακόμη και όταν δεν είναι εμφανώς σατανικά, η σατανική επιρροή τους αναγκάζει τους μπόμπιρες να σκέφτονται μόνο αυτά, εμποδίζοντας τους από το να κάθονται ήσυχοι-ήσυχοι στο σπίτι, μελετώντας τη Βίβλο.

Διότι, τι είναι πιο φυσιολογικό και υγιές, από το να κάθεσαι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο και να διαβάζεις πάλι και πάλι το ίδιο βιβλίο, όποιο και ό,τι και αν είναι αυτό;

Ομολογούμε, πάντως, πως μας ζώνουν οι απορίες… Που είναι μια κ. Λουκά, να μας εξηγήσει γιατί είναι κίτρινος ο Picachu;

Source:

Every time something newfangled hits the scene and gets the kids riled up, some folks always assume that the devil is in the details. Like this guy right here, who also has an occult bone to pick with Minecraft, Guitar Hero, and Magiquest. It must be noted that he’s not alone in this notion.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.