Παπουτσωμένος Γάτος: έρχεται στις κονσόλες

Ο Παπουτσωμένος Γάτος, ή “Puss In Boots”, μετά την – ελέω Antonio Banderas -, επιτυχημένη του εμφάνιση δίπλα στον Shrek, κέρδισε τη δική του ταινία κινουμένων σχεδίων και τώρα αποβιβάζεται στις κονσόλες μας, με τη μορφή video game. Οπωσδήποτε μιλάμε για παιχνίδι για μικρά παιδάκια, για αυτό οι γονείς ας το έχουν υπόψη τους για την ψυχαγωγία των κανακάρηδών τους. Όπως διαβάζουμε,το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Έτσι στο PS3 θα εκμεταλλεύεται καλύτερα το Move για τις ξιφομαχίες, στο Xbox θα κάνει χρήση του Kinect, στο Wii θα συνδυάζει Wiimote και Nunchuck σε στυλ Zelda, ενώ στο Nintendo DS θα είναι σε μορφή συλλογής mini games (για νήπια δηλαδή!).

Αίσθηση πάντως κάνει η φράση από το δελτίο τύπου του παιχνιδιού “On Kinect for Xbox 360, players can actually become Puss”. Λέτε να έχουμε νόστιμα epic fails στο YouTube από gamers που κλωτσοπηδάνε υποδυόμενοι τον… Puss;;

Source:

In this swashbuckling adventure, players must master the ways of the sword and tap into their sly feline capabilities to help Puss clear his name, repay the citizens of his hometown of San Ricardo, and even serenade a few señoritas along the way.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.