Παιχνίδια του PlayStation “έξω” από τα PlayStation

Ο Executive Deputy President της Sony, Kaz Hirai, σκοπεύει να επεκτείνει τις… βλέψεις της PlayStation Suite, του “πακέτου δημιουργίας λογισμικού και παιχνιδιών” για τις πλατφόρμες που φέρουν το όνομα PlayStation, και… πέρα από τις πλατφόρμες που φέρουν το όνομα PlayStation! Ναι, δηλαδή, είναι πιθανότατο στο κοντινό μέλλον να δούμε τίτλους με τη “στάμπα” PlayStation να τρέχουν σε “μηχανάκια” που δεν θα φλέρουν το ονοματάκι του PlayStation. Από ό,τι φαίνεται, όμως, μάλλον όλες -ό,τι και αν είναι- θα έχουν, τουλάχιστον, το… “ονοματάκι” της Sony – με άλλα λόγια, μιλάμε για δικά της smartphones, tablets ή και PCs.

Ody's thoughts

Και μπορεί η αρχή να είναι… κομματάκι “κλειστή”, περιορισμένη “στην οικογένεια της Sony”, μα τίποτα δεν αποκλείει στο κοντινό μέλλον να δούμε το “PlayStation” να εμφανίζεται και σε συσκευές άλλων εταιρειών – π.χ. γιατί όχι και σε… smartphones και tablets της Samsung, αν οι δυο εταιρείες καταλήξουν σε κάποια συμφέρουσα για αμφότερες συμφωνία;

Source:

The Wall Street Journal reports that Sony Executive Deputy President Kaz Hirai plans to expand the PlayStation Suite beyond just Sony-licensed devices and the Android.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.