Ο Larry επιστρέφει το 2012 σε HD remake

“Ποιός Larry;” θα αναρωτηθούν οι νεότεροι, ενώ οι γηραιότεροι μάλλον χαμογελούν ήδη με πονηρό ύφος, αφού… “ένας είναι ο Larry”! Μιλάμε για τον Larry Laffer, πρωταγωνιστή της ομώνυμης σειράς της Sierra, γνωστό και ως “Leisure Suit Larry”.

Ο… σεξομανής χαρακτήρας, που πριν περίπου πέντε χρόνια είχε “πασάρει τη σκυτάλη” στον εξίσσου σεξομανή και αδέξιο ανιψιό του, θα επιστρέψει σε Windows, Steam, Mac, PSN, Xbox Live αλλά και… iOS, Android και Onlive, σε ένα remake του πρώτου τίτλου, το οποίο λέγεται πως επιβλέπει ο ίδιος ο δημιουργός του, Al Lowe. Την ανάπτυξη, ή μάλλον την “ανανέωση” και “εκσυγχρόνιση” του τίτλου έχει αναλάβει η Replay Games, και αναμένεται κάποια… απροσδιόριστη στιγμή στο επόμενο έτος (μιλάμε για το 2012, ω, μακρινέ επισκέπτη από το μέλλον).

Source:

If you miss the good old days of late 1980s, early 1990s adventure games, then we’ve got some great news for you today. The classic Leisure Suit Larry series is being resurrected and remade.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Skylik8

  Ρε συ Οδυσσέα δεν είμαι τόσο παλιός! Σε κάτι παλιά schneider έπαιζα
  κι αυτό πριν 16 περίπου χρόνια !! Πολλά είναι ; Δεν έχω δει καν ενιακ
  μόνο για λίγο ένα παλιο-spectrum με cga !!!!

  Τεςπα χάρηκα για την γνωριμία jorgito :-)

 • Anonymous

  “Δεν είσαι παλιός”; Παππού, ε παππού! Και εγώ τα ίδια λέω, και μετά συνειδητοποιώ πως “νέος gamer” είναι ο 18 χρονος, που “ξεκίνησε με ένα αρχαίο PC με Windows 98”, παίζοντας Quake 3. Ή κάπως έτσι. Άαααστα!

  Εγώ τι να πω, που έχω δίπλα μου ένα ολόμαυρο κουτάκι που γράφει “Ultima” και όταν το κουνάς “βαράνε” κάτι δισκέτες, που ακόμη ψάχνω χρόνο να το παίξω; (Και, τώρα πια, θα χρειαστώ και ένα… χρέπι “που να μπορεί να το παίξει”, αφού τα νέα PC θα εμφανίσουν τα χίλία μύρια προβλήματα – συν το ότι δεν έχω disk drive σε κανένα από αυτά!).

  Γηρατειά λέμε, γηρατειά!