Ο πιο τρελός χαρακτήρας σε video game, ever;;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο που εξηγεί τις κινήσεις του χαρακτήρα Phoenix Wright, στο παιχνίδι Ultimate Marvel VS Capcom. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα από μια σειρά games της Capcom, ο οποίος είναι δικηγόρος αλλά και ερευνητής ντετέκτιβ και εξιχνιάζει σκοτεινές δικαστικές υποθέσεις. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ανήκει πλέον στο ρόστερ των μαχητών στο καινούριο αυτό cross-over παιχνίδι beat’ em up. Το “γελοίο” το χρησιμοποιώ, όχι για να μειώσω το παιχνίδι, αλλά για να σημειώσω ότι οι δημιουργοί του, σκόπιμα θέλουν να το κάνουν αυτό που λέμε “over the top” και να προσθέσουν γενναίες δόσεις χιούμορ και φαντασίας στη συνταγή τους.

Πώς θα μπορούσε λοιπόν να σταθεί ένας δικηγόρος σε ένα παιχνίδι beat-em up; Είναι πάρα πολύ αστείο! Όπως θα δείτε κι εσείς, για να συμπληρώσει το καταιγιστικό του super combo, πρέπει να μαζέψει “καλά στοιχεία”, και έπειτα εξαπολύει επιθέσεις όπως “Ένσταση” ή κοπανάει τους αντιπάλους του με ένα γιγάντιο σφυρί του προέδρου του δικαστηρίου, ή θάβει τους αντιπάλους του σε μια χαρτούρα από δικόγραφα!! Σίγουρα, αν το ανακαλύψει αυτό το παιχνίδι ο Κούγιας, και όχι μόνο αυτός, αλλά οι απανταχού δικηγόροι, θα του αλλάξουν τα πετρέλαια! Μπράβο, πάντως στους devs που, αν μη τι άλλο, απέδειξαν ότι έχουν φαντασία και χιούμορ!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.