Νέο, πρόσθετο “πακετάκι” για το PS3

Νέο “πακετάκι” δημιούργησε η Sony για το PS3, και θεωρούμε πως είναι ένα από τα πλέον… άχρηστα που θα μπορούσε να πάρει κάποιος που έχει ήδη PS3 – αφού τα περιεχόμενα του πιθανότατα δεν θα τον ενδιαφέρουν στο σύνολο τους. Αλλά, εξάλλου… Δεν απευθύνεται “στους παλιούς”! Για τι μιλάμε;

Το ονοματάκι του είναι “PS3 New Owners Kit” και περιλαμβάνει ένα DualShock 3 (“το joypad του PS3”, ντε!), ένα καλώδιο USB (για σύνδεση και φόρτιση του joypad με την κονσόλα, αλλά και άλλων συσκευών με ίδιο βυσματάκι, mini USB) και ένα καλώδιο HDMI. Αυτά είναι όλα!

Τώρα, ένας “παλιός” το πιθανότερο είναι πως θα έχει ήδη τουλάχιστον ένα από αυτά: ένα καλώδιο Mini USB από την ίδια την κονσόλα του (το δεύτερο χρησιμεύει μόνο για να φορτίζεις και τα δυο joypads ταυτόχρονα), ένα καλώδιο HDMI αν έχει ήδη τηλεόραση/οθόνη με ανάλυση HD και, αν ενδιαφερόταν ποτέ για multiplayer δράση, standard θα έχει και ένα δεύτερο joypad.

Το πακετάκι λοιπόν δεν ενδιαφέρεται σε όσους έχουν ήδη έστω ένα από αυτά, αφού η τιμούλα του κυμαίνεται στα $69 – κάτι λιγότερο από ό,τι αν αγόραζε κανείς και τα τρια από τα περιεχόμενα του ξεχωριστά. Για όποιον πρωτοαγοράζει ένα PS3 όμως, είναι μια καλή “επέκταση” της κονσόλας του.

Μήπως, όμως, αφού αφορά “new owners”, δηλαδή “νέους κατόχους”, θα ήταν καλύτερα αν η Sony κυκλοφορούσε απλά “διπλά” πακέτα της κονσόλας, με κάποια να εμπεριέχουν δυο joypads και τα πρόσθετα καλώδια, για λίγο αυξημένη τιμή; Ακριβώς σαν “τα πακέτα με δίσκους διαφορετικής χωρητικότητας” του Xbox 360.

Source:

Sony has announced that it will offer a bundle to help get new PS3 owners in the HD game more quickly. The New Owner’s Kit will include a wireless DualShock 3 controller, and HDMI and USB cables; the big draw is that Sony claims the bundle will offer a total of $24 in savings over buying these components individually.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.