Με Unreal Engine 3 το νέο Panzer Dragoon

Εντάξει, ίσως υπερβάλαμε λίγο στον τίτλο μας, αφού το παιχνίδι δεν φέρει το όνομα “Panzer Dragoon”, τουλάχιστον, όχι ακόμα: ονομάζεται, για την ώρα, “Project Draco”. Είναι, όμως, δημιούργημα του ίδιου ανθρώπου που μας έδωσε τα προηγούμενα Panzer Dragoon (και το πολύ καλό Phantom Dust στο πρώτο Xbox). Θέμα του, το “να πετάς με δράκους” αλλά και το να μπλέκεσαι σε μάχες με άλλους δράκους. Άρα;

Η δημιουργός εταιρεία, Grounding, δηλώνει… καταχαρούμενη με την επιλογή και χρήση της Unreal Engine 3, ενώ επευφημεί την υποστήριξη που της παρέχουν οι δημιουργοί της – “νιώθουμε σαν να έχουμε συνεχώς στο πλευρό μας ένα συνεργάτη που λέγεται Unreal”, όπως είπαν οι ίδιοι. Και εξήγησαν πως τόσο η καλή σχεδίαση και δομή της Unreal Engine, όσο και η υποστήριξη από το Ιαπωνικό παρακλάδι της EPIC ήταν οι βασικότεροι παράγοντες που αν και μικρή -μόλις 15 άτομα- η ομάδα τους κατάφερε να “χτίσει στα γρήγορα” ένα λειτουργικό demo του παιχνιδιού της, και να έχει προχωρήσει, μέχρι σήμερα, αρκετά στη συνολική ανάπτυξη του.

Source:

Grounding Inc. has announced that their latest title, ‘Project Draco’ will be running the very popular Unreal Engine 3. The new game will be utilizing quite a bit of the features present on the 360, including the Kinect and even 3D. Project Draco will have players “take to the sky on the wings of a dragon, battling a legion of enemies through the power of the Microsoft Kinect.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.