Καλύτερα textures “στο Install” του Battlefield 3 στο Xbox 360

Προτιμάτε να παίξετε το Battlefield 3 της DICE, τον τίτλο που μέχρι τώρα έχει καταφέρει να μας εκπλήξει με τα… εξωπραγματικά γραφικά του, στο Xbox 360 σας; Μια χαρά, αν και, αν “τον παίξετε απευθείας από τα δισκάκια”… μάλλον θα χάσετε! Όπως είπε ο Patrick Liu της δημιουργού του, Digital Illusions CE, και ειδικά όσον αφορά στο Xbox 360, η εγκατάσταση του τίτλου στο σκληρό δίσκο της κονσόλας “ξεκλειδώνει” την πρόσβαση και σε textures υψηλότερης ανάλυσης – κάτι που σημαίνει “γραφικά με μεγαλύτερη λεπτομέρεια”.

Ο λόγος είναι προφανώς πως το drive του Xbox 360 δεν… προλαβαίνει “να διαβάσει” όλες τις πληροφορίες που απαιτεί η “ροή” του τίτλου καθώς παίζει κανείς. Οι δίσκοι, όμως, είναι πολύ γρηγορότεροι από τα DVD drives, και έτσι, μια εγκατάσταση σε αυτόν παρέχει στην κονσόλα ταχύτερη πρόσβαση στα αρχεία του παιχνιδιού – και, με την ευκαιρία, σε “μεγαλύτερα” textures, που αλλιώς θα… “μπούκωναν” το drive αν προσπαθούσε να τα διαβάσει “σε πραγματικό χρόνο”.

Εγκατάσταση, λοιπόν, ειδικά αν θέλει κανείς να χαρεί στο μέγιστο δυνατό τον τίτλο στην HDTV του, και δεν έχει… παραμάσχαλα ένα PC-κτηνάκι που να μπορεί “να τον σηκώσει”!

Source:

DICE’s Patrick Liu has told Gamerzines that if you intall the Battlefield 3 Xbox 360 discs to your hard drive, you’ll get to see higher res textures than you would if you didn’t.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.