Η Microsoft αγόρασε τους δημιουργούς των Gunstringer & Splosion Man

Οι οπαδοί του Xbox 360, του XBLA ή του Kinect, ίσως έχουν ακούσει για την ομάδα Twisted Pixel, δημιουργούς των πρωτότυπων Splosion Man και Gunstringer. Όπως και να έχει, αν δεν είχατε ακούσει για αυτούς, μάλλον… θα ακούσετε περισσότερα, και συχνότερα, στο κοντινό μέλλον, αφού η εταιρεία μόλις εξαγοράστηκε από τη Microsoft.

Η ομάδα τώρα πια εντάσσεται στην ευρύτερη οικογένεια των Microsoft Studios και, όπως μάλλον καταλάβατε, θα είναι πια και επίσημα “αφιερωμένη στο Xbox” (άντε, “και τα Windows”), οπότε δεν θα περιμένουμε να δούμε νέους τίτλους τους σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Έτσι, το Xbox 360 μόλις “καβάτζωσε” μια από τις πιο δημιουργικές ομάδες, και σίγουρα θα δούμε αρκετά ενδιαφέροντες νέους τίτλους από αυτήν στο κοντινό μέλλον, αφού τώρα πια θα έχει και την οικονομική υποστήριξη και γενικότερη βοήθεια της, “μαμάς” πια, Microsoft. Όχι και άσχημα για ένα μέχρι πρότινος μικρό και σχετικά άγνωστο studio!

Source:

The Texas studio is now part of the Microsoft Studios Family, and will to “help incubate and develop the future of game and entertainment offerings on Microsoft’s Xbox 360 platform”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.