Η Christina Hendricks στο Need for Speed: The Run

Αυτή είναι η Christina Hendricks

…που μάλλον για… προφανείς λόγους, από μια εκ των χαρακτήρων της τηλεοπτικής σειράς Mad Men, έχει μετατραπεί σε sex symbol – αποδεικνύωντας πως δεν είναι υποχρεωτικό οι γυναίκες να μοιάζουν με… σκελετούς για να είναι “εμφανίσημες”. Για να… καταλαβαινόμαστε καλύτερα, μιλάμε για αυτή την κοπελιά:

Τι σχέση έχει αυτή με τη συνηθισμένη θεματολογία μας; Από μόνη της, όχι και τόσο μεγάλη. Σχετίζεται, όμως, άμεσα με αυτό:

…το οποίο, για όποιον δεν το κατάλαβε, είναι το νέο Need for Speed, γνωστό ως “The Run”, που αναμένουμε σύντομα για όλες τις σημαντικές πλατφόρμες – PC, PS3, Xbox360. Και για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα, μιλάμε για αυτό:

…στο οποίο, σύμφωνα με το PopWatch, θα συναντήσουμε ανάμεσα σε άλλους και την κ. Hendricks, σε ένα ρόλο αρκετά “κοντινό” στον πρωταγωνιστή. Η Christina θα ερμηνεύσει στο παιχνίδι ένα χαρακτήρα που έχει σχέση με τον βασικό πρωταγωνιστή, Jack Rourke. Όπως εξήγησε η ίδια, και οι δυο χαρακτήρες έρχονται από την ίδια γειτονιά, και αυτή είναι υπεύθυνη για το ότι εκείνος “μπλέκεται” με αγώνες ταχύτητας. Ο ρόλος της είναι τόσο “πιεστικός” προς τον πρωταγωνιστή, “σπρώχνοντας τον” για να καταφέρει περισσότερα, όσο και “προστατευτικός” – με… ό,τι σημαίνει αυτό.

Η ίδια η Hendricks ομολόγησε πως δεν ασχολείται… ούτε με παιχνίδια, ούτε με αυτοκίνητα. Ο σύζυγος της, όμως, “τρέχει κάθε λίγο και λιγάκι στα GameStop” (μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων gaming στην Αμερική), όποτε κυκλοφορεί κάτι καινούργιο, οπότε έχει μια, έστω, κάπως… έμμεση επαφή με το gaming.

Ody's thoughts

Ω, Christina… Δεν ξέρεις τι χάνεις… Παίξε λίγο Deus Ex και εσύ! Μπορείς!

Source:

Mad Men star Christina Hendricks’ latest role? Need for Speed: The Run.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.