Η BioWare υπενθυμίζει: ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό το multiplayer στο Mass Effect 3

Σε μια προσπάθεια να… ηρεμήσει τον όχλο, η BioWare μέσω του Aaryn Flynn, General Manager της εταιρείας, θυμίζει πως ΔΕΝ θα είναι υποχρεωτικό να ασχοληθεί κανείς με το multiplayer κομμάτι που θα συνοδεύει το Mass Effect 3. Αν κανείς δεν “παίξει με άλλους”, δεν πρόκειται να “χάσει κάτι” από την όλη εμπειρία του τίτλου – τουλάχιστον, από το single player τμήμα της.

Quote:

Μπορείς να μείνεις στη single-player campaign (…) είμαι σίγουρος πως υπάρχουν αρκετοί τελειομανείς που θα θελήσουν να κάνουν ακριβώς αυτό. Θα έχουν εκπληκτικές εμπειρίες και θα δουν όλα τα cool πράγματα που θα ήθελαν να δουν, απλά ασχολούμενοι με single-player πράγματα.

Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Δεν υπάρχει τίποτε που δεν μπορείς να δεις επειδή δεν έπαιξες το multiplayer, ούτε θα βρεθείς να τρέχεις στα άγρια μεσάνυχτα φωνάζοντας “χρειάζομαι τρεις φίλους! Γρήγορα! Πρέπει να βρούμε ένα ανοιχτό κατάστημα!”. Όχι. Απλά θα φτάσεις σε ένα εκπληκτικό τέλος και θα έχεις εκπληκτικές εμπειρίες απλά παίζοντας το single-player κομμάτι, αν αυτό είναι που θέλεις.

Το multiplayer μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν ως εταιρεία. Με το Mass Effect 3, όμως, νιώσαμε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή, ειδικά λόγω του θέματος του. Η τεχνολογία ωρίμασε καλά. Είχαμε αρκετή επιτυχία με τις single-player campaigns. Σκεφτήκαμε πως τώρα αισθανόμαστε πως είναι η σωστή στιγμή, το θέμα που πραγματευόμαστε, ένας ολόκληρος γαλαξίας σε πόλεμο, για να φτιάξουμε κάτι που θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό ως multiplayer.

Με το Mass Effect 3 βάζουμε έναν ολόκληρο γαλαξία να πολεμά. Είχε νόημα λοιπόν πως θα μπορούσαμε να πούμε ορισμένες αρκετά cool ιστορίες και να πλάσουμε μια ενδιαφέρουσα multiplayer “μηχανική”, και έτσι αυτό ακριβώς αποφασίσαμε να κάνουμε.

Ody's thoughts

Όπως και να έχει, όμως, η… τραγική αλήθεια είναι πως ό,τι και να λένε, τελικά, “θα το πιστέψουμε όταν το δούμε”, αφού έχουμε ακούσει αρκετές φορές στο παρελθόν παραπλήσιες υποσχέσεις. Halo 3 κανείς;

Source:

When Bioware announced that Mass Effect 3 would be shipping with a co-op multiplayer mode, fans responded in a calm and reasonable manner. Hah, just kidding. They went mental. Bioware Edmonton general manager Aaryn Flynn, perhaps worried that high blood pressure is about to kill off vast swathes of the game’s target audience, wants to assure players they can go through the game alone and not miss out.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.