Ζήτω ο Μιχαλάκης!

Θυμάστε εκείνο το αινιγματικό teaser της Sony, το οποίο μας είχε γεμίσει με φιλοδοξίες για μια μεγάλη και σπουδαία ανακοίνωση; Εντάξει, ΟΚ, ΟΚ, εγώ είχα μεγάλες φιλοδοξίες, ονειρευόμουν PS Vita και μεγάλες ανακοινώσεις και την πάτησα, ορίστε, έκανα λάθος…
Τελικά, όπως αποδεικνύεται, πρόκειται για μια καινούρια διαφημιστική καμπάνια της Sony για την προώθηση του PlayStation 3, που ονομάζεται “Long Live Play”.
Το clip είναι πολύ ωραίο, αφού συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το προηγούμενο teaser: βλέπουμε ηθοποιούς να υποδύονται τους ρόλους γνωστών ηρώων από τα αγαπημένα μας video games. Από τον Kratos του GoW και τον Snake του MGS, μέχρι τον Nathan Drake του Uncharted και τον Ezio του Assassin’s Creed, οι ήρωες είναι μαζεμένοι σε ένα… εντευκτήριο να το πούμε, μεσαιωνική ταβέρνα, ίσως ένας πιο σικ ορισμός θα ήταν “heroes’ guild”. Αφού ο καθένας κάνει αναφορά στο δικό του ηρωικό έργο, τελικά όλοι επευθημούν τον… Μιχαλάκη (αγγλιστί Michael), προσωποποίηση του ανώνυμου gamer που πάντα (ή σχεδόν πάντα…) φέρνει σε πέρας τις “επικίνδυνες αποστολές”, με όπλο του το gamepad.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.