Επιβεβαιώθηκε το multiplayer στο Mass Effect 3!;

Ένα από τα γνωστότερα περιοδικά της Αυστραλίας με θέμα το gaming, το PC Powerplay, φαίνεται πως επιβεβαίωσε ότι το Mass Effect 3, η κατάληξη της πολύ επιτυχημένης “διαστημικής όπερας” της BioWare, θα εμπεριέχει και υποστήριξη multiplayer – αν, τουλάχιστον, κρίνουμε από το εξώφυλλο του. Δηλαδή, αυτό:

Η εικόνα δεν είναι “σκαναρισμένη” από κάποιον που και-καλά-πήρε-το-περιοδικό-πριν-κυκλοφορήσει, αλλά από το επίσημο site του, πράγμα που σημαίνει πως είτε οι συντελεστές του είχαν αποκλειστικές πληροφορίες από τη BioWare, είτε πως αποφάσισαν να… το παίξουν κορώνα-γράμματα, να ποντάρουν την αξιοπιστία τους σε ένα άρθρο με υποθέσεις και, γενικά, πως “είχαν αυτοκτονικές τάσεις”. Οπότε, αφού αυτά μάλλον… “δεν παίζουν”, όντως το Mass Effect 3 θα εμπεριέχει υποστήριξη multiplayer!

Όπως αναφέρουν στην περιγραφή σχετικά με το άρθρο:

Quote:

Ναι, καλά διαβάσατε – το Mass Effect 3 θα υποστηρίζει multiplayer! Ταξιδέψαμε στα γραφεία της BioWare στο Edmonton για να πιάσουμε στα χέρια μας την πρώτη απόπειρα της σειράς στο online gameplay, και μιλήσαμε με τον παραγωγό της σειράς Mass Effect και project director του Mass Effect 3, Casey Hudson, σχετικά με την απόφαση ενσωμάτωσης muiltiplayer στην επική μάχη για το γαλαξία.

Source:

The new cover for Australian gaming magazine PC PowerPlay has apparently confirmed that Mass Effect 3 is going to have a multiplayer component.

Source:

Australian magazine PC Powerplay is showing off the cover for its next issue on the publication’s official site, and it says as clear as you can get that the game features multiplayer.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.