Διπλάσιες επενδύσεις στην αγορά του gaming το 2011

Σύμφωνα με το Global Games Investment Review 2011 της Digi-Capital, το 2011 έγιναν διπλάσιες επενδύσεις στο χώρο του gaming σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Διπλάσιες ήταν και οι εξαγορές και συγχωνεύσεις εταιρειών του χώρου, καθιστώντας το 2011 ένα έτος ραγδαίων εξελίξεων και αλλαγών για τη βιομηχανία του gaming.

Η περισσότερη «δράση», πάντως, εντοπίζεται σε νέους και αναπτυσσόμενους τομείς, όπως το cloud, το mobile, το social και το online gaming, με τις «παραδοσιακές» εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών να προσελκύουν λιγότερους επενδυτές.

Ακολουθεί η αναφορά για όποιον θέλει να… εντρυφήσει περισσότερο στο ζήτημα:

Source:

According to Digi-Capital’s Global Games Investment Review 2011 third quarter review, the number of acquisitions and mergers has also doubled, making the games industry of 2011 a financial whirlwind.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.