“Διέρρευσε” το manual του Skyrim

Απορούσατε για το “ποιό-πλήκτρο-θα-κάνει-τι” στην έκδοση του Skyrim για το Xbox 360; Για το πώς θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα… κατσαρολικά, πού-θα-βρίσκεται-ποιό στοιχείο του interface του στην οθόνη και, ίσως το σημαντικότερο, πώς θα λειτουργούν τα skills του; Αν δεν μπορείτε να περιμένετε την επικείμενη κυκλοφορία του ίδιου του πολυαναμενόμενου τίτλου της Bethesda, και σας έχουν… “φάει” οι απορίες, σπεύσατε με ένα κλικ εδώ να δείτε το manual του τίτλου που, όπως τυγχάνει τη σήμερον ημέρα, διέρρευσε ήδη online και “ξεκουράζεται” στο imgur με τη μορφή 38 ζουμερών φωτογραφιών!

Source:

A Reddit user has posted what looks like the final retail manual for the upcoming Elder Scrolls V: Skyrim. Now, while a manual is normally grounds for zzzzzzzzz, in Skyrim’s case, it’s got information on stuff like skills, lock-picking and – sigh – encumbrance.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.