Έρχεται streaming τηλεόρασης στο Xbox 360;

Μάλλον θα το χαρούν μόνο στην Αμερική, όπως και πολλά άλλα πραγματάκια και υπηρεσιούλες που… ζηλεύουμε “εμείς οι Ευρωπαίοι”, αλλά σίγουρα, αν συμβεί, είναι ένα συνολικό βήμα εμπρός για την ψυχαγωγία γενικότερα. “Τι”; Μα, η φήμη πως η Microsoft συνεργάζεται στενά με τηλεοπτικούς σταθμούς ώστε να είναι δυνατό το streaming των εκπομπών τους μέσω του Xbox 360, φυσικά!

Η συγκεκριμένη δυνατότητα υπάρχει, ως ένα σημείο, αν και με διαφορετική μορφή, και στο PS3, μέσω της συσκευής PlayTV – η οποία, όμως, δεν δέχεται “τηλεοπτικό σήμα μέσω Internet” αλλά λειτουργεί ως δέκτης DVB-T για ψηφιακή τηλεόραση, επιτρέποντας στο PS3 να αναλάβει και χρέη… recorder. Η αντιπρόταση της Microsoft -λέγεται πως- βασίζεται αποκλειστικά στο Internet για το streaming του τηλεοπτικού σήματος, και το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχει σχεδόν καμία σχέση με τη λέξη “εγγραφή”. Αντίθετα, θα συνεργάζεται με τους “εκεί” τηλεοπτικούς σταθμούς και θα λειτουργεί με τρόπο παραπλήσιο του επίσης “εκεί” TiVo, επιτρέποντας την “επιλογή” και “θέαση” τηλεοπτικών εκπομπών μέσω της κονσόλας.

Source:

Microsoft is supposedly ready to announce a new Xbox 360 feature that’ll let you watch lots of TV on your Xbox 360 over the Internet, according to a report from AllThingsD.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.