Τα “παλιά” iPhones… όσο-όσο!

Με την ανακοίνωση -και επικείμενη διάθεση- του νέου iPhone στον ορίζοντα, οι κάτοχοι παλαιότερων iPhones έχουν αρχίσει να… πουλάνε σαν τρελοί, σε μια προσπάθεια να “ξεφορτωθούν” σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή το υπάρχον smartphone τους, προετοιμαζόμενοι για την αγορά του νέου μοντέλου.

Τα στοιχεία προέρχονται από τη NextWorth, που “τρέχει” μια προσφορά ζήτησης iPhones, αγοράζοντας τη συσκευή όποιου θέλει να την ξεφορτωθεί. Το ενδιαφέρον, όμως, είναι πως πέρα από όσους έχουν ήδη iPhones, η εταιρεία είδε μια μικρή αύξηση και στις πωλήσεις των… Android και BlackBerry, προφανώς σε μια γρήγορη προσπάθεια των κατόχων τους να “τα ξεφορτωθούν” και αυτοί, πριν “πέσει η τιμή τους” εξαιτίας του νέου iPhone, ώστε να μεταβούν και αυτοί στη νέα, πολυπόθητη πρόταση της Apple.

Σύμφωνα δε με τις εκτιμήσεις του, το iPhone 5 φαίνεται πως έχει εκπληκτικά υψηλή ζήτηση, με έναν από τους σημαντικότερους λόγους να είναι η “αλλαγή προγράμματος” από πλευράς της Apple, αφού δεν διέθεσε τη συσκευή στις αρχές του έτους, όπως είχε κάνει με τα προηγούμενα μοντέλα, με αποτέλεσμα “να έχει συζητηθεί” αλλά και προβληθεί πολύ περισσότερο από τους “προγόνους” του.

Source:

iPhone 4 trade-in business has been very brisk at companies that buy older smartphones, an early indication of how Apple’s next model will sell, the firms said.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.