Μεγαλύτερη η ζήτηση για Windows 8 tablets από ό,τι για το iPad

Σύμφωνα με έρευνα της Boston Consulting Group, περισσότεροι καταναλωτές ενδιαφέρονται για τα επερxόμενα tablets με Windows 8 από ό,τι για το iPad! Αν και τα μέχρι τώρα νούμερα για τα tablets με Windows (ναι, και όμως, υπάρχουν!) μάλλον δεν είναι ενδεικτικά μιας τέτοιας ζήτησης, η σωστή προβολή του Metro interface που η Microsoft έχει ενσωματώσει στα Windows 8 και οι καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει οι πρώτες παρουσιάσεις τους για τον κόσμο των tablets φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η έρευνα της Boston Consulting Group, λοιπόν, θέλει ένα 42% των Αμερικάνων καταναλωτών να προτιμούν να έχουν μια έκδοση των Windows στο tablet τους από ό,τι κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα. Ακολουθεί το iOS της Apple, με ένα 27% και στη συνέχεια το Android, με ένα 20%. Το BlackBerry OS βρίσκεται αρκετά πιο πίσω, με μόλις ένα 9%, ενώ τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για το Palm OS, που έφτασε μόλις στο 3%.

Παραπλήσιες απόψεις φαίνονται να έχουν και οι Κινέζοι, που επίσης έφεραν τα Windows στην κορυφή, με ένα 44%, με το iOS να ακολουθεί στο 34%.

Source:

According to new study by Boston Consulting Group, there’s a surprising amount of interest in tablets running Microsoft’s Windows operating system, more so than iPads. Sales figures for Windows tablet PCs versus iPads certainly don’t support the survey results, but the interest is perhaps generated from Microsoft’s recent preview of Windows 8, which won’t be hitting the market until next year.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.