Ιδού τα Nokia Maps για τα Windows Phone

Όπως ανέφερε το Istartedsomething.com, μέλη του XDA Developers εντόπισαν πληροφορίες για την επερχόμενη εφαρμογή Nokia Maps για τα Windows Phone 7, σε μια… “κρατημένη θέση” που υπήρχε για αυτά σε άλλο λογισμικό.

Η εφαρμογή, που φημολογείται πως θα διατεθεί αποκλειστικά στις συσκευές Windows Phone 7 που θα κατασκευάζει η ίδια η Nokia, βασίζεται στους πολύ καλούς Nokia (Ovi) Maps της εταιρείας. Η περιγραφή που υπάρχει, μέχρι τώρα, για αυτή την “ψεύτικη” εφαρμογή (που “κρατά τη θέση” για την “κανονική”) είναι η εξής:

Quote:

Το Nokia Maps σε βοηθά να είσαι ντόπιος όπου και αν βρίσκεσαι. Δες που είσαι και ανακάλυψε σημεία κοντά σου στο πι και φι. Διάβασε παρουσιάσεις, ανακάλυψε νέους προορισμούς και φτάσε σε αυτούς με έξυπνη πλοήγηση για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, περπατώντας ή οδηγώντας.

Source:

The marketplace listing for the Nokia Maps application for Windows Phone 7 have been revealed thanks to a placeholder application that has been discovered by wpxap.com which has since been shared on the xda-developers.com forums.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.