Η Sony θα αγοράσει την Ericsson;

Ήδη Sony και Ericsson είχαν… αρκετά “στενές σχέσεις”, και από ό,τι λέγεται τελευταίως, ίσως “συσφιχθούν” ακόμη περισσότερο: σύμφωνα με το Reuters, η Sony βρίσκεται σε συζητήσεις για να αγοράσει το κομμάτι των μετοχών της Ericsson στην “συμμαχία” Sony-Ericsson, “αφήνοντας πίσω” μόνο το ονοματάκι της Sony. Με άλλα λόγια, εκεί που είχαμε συσκευές όπως το Xperia Play με τη στάμπα “Sony Ericsson”, αν όλα πάνε όπως τα θέλει η Sony, παραπλήσιες συσκευές σε ένα χρονάκο θα έχουν μόνο τη δική της στάμπα – ένα… “σκέτο Sony”.

Μια επικείμενη συμφωνία εκτιμάται πως θα δώσει μέχρι και $1,3 δις στην Ericsson, αλλά και αυτονομία στη Sony ως “δημιουργού κινητών/smartphones” (χώρος για τον οποίο αυτή τη στιγμή βασίζεται αποκλειστικά στη “σύμμαχο” Ericsson και τη συνεργασία τους).

Source:

euters reports that Sony is in talks to buy out the Ericsson stake in the mobile phone company.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.