Η Amazon “γκαζώνει” την παραγωγή του Kindle Fire

Ακριβώς λόγω της τεράστιας αρχικής ζήτησης του Kindle Fire, του μικρού tablet… “θαύματος” της Amazon, η εταιρεία του Jeff Bezos “γκάζωσε” την παραγωγή της συσκευής, για να μπορεί να ανταπεξέλθει τόσο στις αρχικές παραγγελίες, όσο και στην αναμενόμενη περαιτέρω ζήτηση του.

Quote:

Στις τρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη τους, η ζήτηση για Kindles με electronic ink είναι διπλάσια από αυτή των παλαιότερων συσκευών. (…) Και βασιζόμενοι στις προπαραγγελίες που βλέπουμε για το Kindle Fire, αυξάνουμε την ποσότητα παραγωγής μας και ήδη κατασκευάζουμε εκατομμύρια περισσότερα “κομμάτια” από ό,τι σχεδιάζαμε αρχικά.

…είπε ο ίδιος ο Jeff Bezos όσον αφορά στην παραγωγή τόσο του ίδιου του Kindle Fire, όσο και των υπόλοιπων νέων μοντέλων Kindle της εταιρείας.

Source:

Amazon has revealed that it is stepping up production of its Kindle Fire tablet after pre-orders exceeded its expectations.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.