Ενοικιάσεις Apps στο iOS

Πέρα από το νέο iPhone, πέρα από το iCloud, πέρα από τις όποιες άλλες “τεχνολογικές επαναστάσεις” που αναμένονται από την Apple εντός της εβδομάδας, αρκετό ενδιαφέρον έχει και η φημολογούμενη δυνατότητα… “ενοικίασης apps” που λέγεται πως θα δούμε από αυτήν στο πολύ-πολύ κοντινό μέλλον (όπως λέμε “ως την Παρασκευή”, ένα πράγμα).

Η φήμη ξεκίνησε από σχετικές καταχωρήσεις που εντοπίστηκαν στην τελευταία beta του iTunes 10.5, αλλά δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα πρόσθετα στοιχεία ή ανακοινώσεις για κάτι τέτοιο, οπότε ίσως, απλά, να ήταν ένας τρόπος από πλευράς της Apple να “μαρκάρει” π.χ. “δοκιμαστικές εκδόσεις εφαρμογών”, και όχι κάποιο νέο μοντέλο δοκιμής τους. Κάπως περίεργο, όμως, να χρησιμοποιηθεί ο όρος “ενοικίαση” για… “δοκιμαστικές εκδόσεις”, σωστά;

Μάλλον θα το μάθουμε εντός ολίγων ωρών!

Source:

It appears quite likely that inside the BETA release for iTunes 10.5 comes a code that points directly at the future ability for users to rent applications instead of purchasing them.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.