Διέρρευσαν τα στοιχεία του Samsung Galaxy Nexus

Το Ιταλικό blog Android HDBlog υποστηρίζει πως έχει στα χέρια του στοιχεία που διέρρευσαν από Ιαπωνική εταιρεία τηλεφωνίας, η οποία μάλλον… βιάστηκε να ανακοινώσει τη διάθεση του Galaxy Nexus της Samsung, του επόμενου “κορυφαίου μοντέλου” με Android (όπως λέμε “flagship”). Αξίζει να θυμίσουμε πως μέχρι σήμερα το ονοματάκι Nexus “φοριέται” μόνο από συσκευές που, κατά την Google, προσδιορίζουν το “πώς πρέπει να είναι η εμπειρία χρήσης του Android”, και έτσι, το Galaxy Nexus είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα μοντέλα, αφού θα αποτελέσει τον ορισμό του “τι εστί Android” για τους μήνες που θα ακολουθήσουν την κυκλοφορία του – και “πρότυπο προς μίμηση” για κάθε ανταγωνιστή.

Η συσκευή, σύμφωνα με τα στοιχεία που έλαβε το Android HDBlog, έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις:

Ύψος: 5,4” x Πλάτος: 2,7” x Πάχος: 0,35” (0,45” στο “πιο παχύ” σημείο του)

Λειτουργικό:

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Επεξεργαστής/Σύστημα γραφικών:

1,2GHz dual core TI OMAP 4460

Οθόνη:

4,65” AMOLED HD ανάλυσης 720×1280

Κάμερες:

“Οπίσθια”: 5MP CMOS με LED flash και ικανότητα εγγραφής video 1080p
“Μπροστά”: 1,3MP CMOS

Μνήμη/Χώρος αποθήκευσης:

1GB RAM, 16/32GBs ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης (δεν είναι γνωστό αν θα επεκτείνατι μέσω κάρτας microSD)

Πρόσθετο χαρακτηριστικό…έκπληξη:

NFC

…και με το “NFC” αναφερόμαστε, φυσικά, στο ότι “θα μπορεί να αναλάβει ρόλο… πορτοφολιού”, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Near Field Communication, που η Google παρουσιάζει ως το… πορτοφόλι V2 της σύγχρονης εποχής μας, κατά κόσμον, “Google Wallet”!

Source:

Well it would seem that NTT DoCoMo, one of the largest wireless carriers in Japan, has let slip the Samsung Galaxy Nexus announcement just a couple hours early.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.