Ανανέωση για το Google Docs στα Android tablets

Σημαντική ανανέωση για την εφαρμογή Google Docs για τα tablets με Android, αφού -επιτέλους- απαλλάχτηκε από το περιβάλλον που είχε… “κληρονομήσει” από το “μικρό αδελφάκι”, στα smartphones, και τώρα πια διαφοροποιείται ώστε να εκμεταλλεύεται καλύτερα τη μεγαλύτερη έκταση που έχει η οθόνη των tablets.

Το νέο περιβάλλον της, λοιπόν, παρουσιάζει τρεις στήλες, διευκολύνοντας την πλοήγηση και διαχείριση των εγγράφων. Το αριστερό σημείο, και πρώτη στήλη, παραπέμπει στο παραπλήσιο μενού που συναντάμε στη web εκδοχή της, στους υπολογιστές, ενώ στο κέντρο “κατοικεί” η κλασσική λίστα εγγράφων. Στο δεξί άκρο βρίσκεται ένα νέο preview pane, όπου παρουσιάζεται μια προεπισκόπηση του επιλεγμένου εγγράφου, καθώς και οι χρήστες που έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Η εφαρμογή υποστηρίζει 46 γλώσσες και απαιτεί Android 3.0 (Honeycomb) ή ανώτερο στο tablet, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη από το Android Market.

Source:

Earlier this year, we introduced the Google Docs app for Android. Since then, many users have downloaded the app and enjoyed the benefits of being able to access, edit and share docs on the go.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.