Ακουστικά Tritton Detonator από τη MadCatz για το Xbox 360

Το νέο σετ ακουστικών της MadCatz, Tritton Detonator, αφορά σχεδόν αποκλειστικά στο Xbox 360 και υπόσχεται να χαρίσει καλύτερη ποιότητα από “εκείνες τις μέτριες ψείρες” που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα. Με μαγνήτες από Νεοδύμιο, τα Tritton Detonator μπορούν φυσικά να συνδεθούν στο Xbox 360, για το οποίο και προορίζονται, αλλά συνοδεύονται και από αντάπτορες για χρήση σε άλλες συσκευές – π.χ. MP3 players και smartphones.

Φυσικά, όλα τα πράγματα στη ζωή (τουλάχιστον, “όσα από αυτά συνδέονται στις κονσόλες μας”) έχουν και κάποιο κόστος. $79,99 θα “σας βάλει μέσα” το συγκεκριμένο ζευγάρι – σίγουρα όχι ό,τι οικονομικότερο, μα… όχι και άσχημα για ακουστικά που όντως φαίνονται καλά και βολικά.

Source:

Mad Catz announced this week that is has started shipments for the Tritton Stereo Detonator headset

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.