Έτοιμο το Windows Phone SDK 7.1

Έχετε όνειρα και φιλοδοξίες να γίνετε μεγάλοι και τρανοί developers στο χώρο των Windows Phone, να δημιουργήσετε το επόμενο μεγάλο hit, να φτιάξετε το δικό σας αγκρυμπέντζ ειδικά για την πλατφόρμα της Microsoft και να δείτε τις τσέπες σας να σχίζονται από τα φραγκοδίφραγκα; Τότε, έχουμε να σας δώσουμε δυο σημαντικές συμβουλές:

  1. Αντί να ξοδεύετε το χρόνο σας στο Internet, κατεβάστε ένα SDK, αγοράστε 2-3 βιβλία, και αρχίστε, ε-πι-τε-λους, να αντιμετωπίζετε λίγο σοβαρά αυτό που θέλετε να κάνετε. “Με τα λόγια, δεν φτιάχνεται κομπόστα”, είπε κάποιος, κάπου, δεν γνωρίζουμε ποιος και γιατί – αλλά είχε δίκιο.
  2. Μιας και θα χρειασθείτε ένα SDK, κατά κόσμον “Software Developer Kit”, με το οποίο να μπορείτε να “πακετάρετε” τις εκπληκτικές δημιουργίες σας για να “τρέχουν” στα Windows Phone, σπεύσατε να αποκτήσετε το Windows Phone SDK 7.1 που μόλις ετοίμασε η Microsoft. Τι κάθεστε;

Source:

Mango developers across the globe now have reason to hunker down and bring their apps up to snuff for Windows Phone 7.5.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.