Τα Windows 7 ξεπερνούν τα XP (σε αριθμό χρηστών)

Ξεχνώντας το… σφάλμα των Vista, η ίδια η Microsoft παρουσίασε τα Windows 7 ως “τον πραγματικό διάδοχο των XP” – και, από ό,τι φαίνεται, ο κόσμος πια το αποδέχτηκε. Σύμφωνα με παγκόσμιες στατιστικές της Stat Counter, έως τον Οκτώβριο του έτους, τα Windows 7 έφτασαν να έχουν το 41,74% της αγοράς, τη στιγμή που τα XP έπεσαν στο 39,97%.

Η διαφορά είναι μικρή μα σημαντική, αφού “δίνει το προβάδισμα” στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft και “επισημοποιεί” το… “παλιό” των Windows XP.

Όσο για τα Vista; Αυτά παραμένουν σε ένα 11,51%. Το “γιατί”… δεν το γνωρίζουμε!

Source:

Windows 7 has finally overtaken Windows XP as the most used operating system in the world if online stats are to be believed. According to Stat Counter global stats as of October 2011, Windows 7 now holds 41.74% share worldwide while Microsoft’s 2001 operating system Windows XP managed 39.97%.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.