Πλημμύρες VS Western Digital: ετοιμασθείτε για έλλειψη δίσκων (;!)

Όχι, δεν έχουμε κάποιες επίσημες πληροφορίες για το ότι θα τριπλασιαστεί το κόστος των σκληρών δίσκων, αλλά, από την άλλη, όταν η Western Digital, ένας από τους βασικότερους “παίκτες” του χώρου, ανακοινώνει πως έκλεισε -προσωρινά- το εργοστάσιο παραγωγής της κοντά στην Bangkok εξαιτίας των πλημμυρών, που είναι συνηθισμένο φαινόμενο για την περιοχή αυτή την περίοδο του έτους, εσείς… τι συμπέρασμα βγάζετε;

Αν, λοιπόν, σκεφτόσασταν “να πάρετε εκείνο το μεγάλο δίσκο” και το αναβάλατε πάλι και πάλι, καλύτερα τρέξτε εδώ και τώρα, αφού τίποτα δεν αποκλείει στο κοντινό μέλλον να δούμε ένα μικρό “καρφάκι” στις τιμές, μέχρι να συνεχίσει η παραγωγή όπως και πριν.

Τα προβλήματα με τις πλημμύρες εμποδίζουν γενικότερα την υποδομή της περιοχής, αλλά δεν είναι απλά “λειτουργικά” -όπως λέμε “θέλει κουπί για να φτάσει το βανάκι στο εργοστάσιο”- αλλά και πιο “ατομικά”, αφού όπως είπε η WD, πολλοί από τους 37.000 εργαζόμενους στο εργοστάσιο της επιστρέφουν καθημερινά σε… σπίτια-ενυδρεία.

Source:

The production of hard disks at Western Digital (WD) facilities close to Bangkok, Thailand, has been halted following severe flooding, the company said on Wednesday.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.