Ετοιμαστείτε για το τέλος του κόσμου

Με αυτόν τον μετριοπαθή και διόλου ανησυχητικό τίτλο θα περιέγραφαν τα διάφορα τηλεοπτικά κανάλια του Ελλαδιστάν την ακόλουθη είδηση: οι αστρονόμοι κατέγραψαν δύο, μεγάλης κλίμακας ηλιακές εκλάμψεις, εκ των οποίων η τελευταία θεωρείται μεγάλης κλίμακας και υποτίθεται ότι μπορεί να επηρεάσει τα δορυφορικά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα τις επόμενες μέρες. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι το κύμα των σωματιδίων της ηλιακής ακτινοβολίας θα είναι περισσότερο ισχυρό στο βόρειο ημισφαίριο. Αν λοιπόν μεταξύ 8-10 Αυγούστου συμβούν κάτι από τα παρακάτω:

α) σταματά να δουλεύει το GPS σας,
β) δεν μπορείτε να μιλήσετε με τη θεία Νίτσα στον Καναδά ή
γ) αρχίσετε και βλέπετε ψυχεδελικές οπτασίες στον ουρανό,

τότε μάλλον αυτά τα φαινόμενα οφείλονται στο ισχυρό αυτό κύμα ηλιακού “ανέμου”.
(Τώρα που το ξανασκέφτομαι, το φαινόμενο γ μπορεί να προκληθεί και από ισχυρή δόση LSD, αμφεταμινοειδών, ινδικής κάνναβης παράλληλα με κατανάλωση ικανών ποσοτήτων αλκοόλ ή/και “ενεργειακών” ποτών, όπως αυτές οι αηδίες που πίνει ο Ducklord…).

Παρεμπιπτόντως, τι χάλια μουσική είναι αυτή που συνοδεύει το βίντεο;;; Τζίζους!!!

Source:

The Sun sent two flares yesterday from active region 1283. This video shows the second flare, at 6:12 p.m. EDT (2212 GMT) on Tuesday an even bigger flare than the M-class flare from early on Sept. 6, at about 0150 GMT. This was an X-class flare, major events that can trigger planet-wide radio blackouts and long-lasting radiation storms.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.