Αναβάθμιση ασφαλείας για το Facebook

Source:

Shared by ducklord

Και ναι, επιτέλους, το Facebook φαίνεται πως αποφάσισε να προβεί σε μια σοβαρή ανανέωση των λειτουργιών ασφαλείας του – κάτι μάλλον αναμενόμενο, αφού η Google με τους \”κύκλους\” του Google+ κατάφερε να… διδάξει την \”παρέα\” του Facebook για το \”τι εστί εύκολος έλεγχος του τι μοιράζεσαι με ποιούς\”.

Πέρα, λοιπόν, από μια παραπλήσια δυνατότητα ορισμού του \”τι θα μπορεί να δει κανείς\” από όσα αναρτά κάθε χρήστης του ακόμη κυρίαρχου social network, θα προστεθεί δυνατότητα αποδοχής/άρνησης των tags με τα οποία άλλα μέλη μπορούν να \”στιγματίζουν\” τις φωτογραφίες του χρήστη.

Αν και θα υπάρξουν κάποιες ακόμη αλλαγές, μάλλον είναι περισσότερο \”αισθητικές\” και έχουν να κάνουν με το πώς θα ενταχθούν τα νέα μέτρα ασφαλείας στο υπάρχον περιβάλλον του.

Digital Trends – Facebook is no stranger to the ire of privacy advocates, but in the last year the site has attracted more than enough negative attention for its handling of your data. Worse yet, it’s most capable rival, Google, launched a social networking platform that took opting-in to a whole new level. This only seemed to highlight Facebook’s privacy failures.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.