Φάε το παστάκι σου!

Μάθατε ότι κυκλοφόρησε ο Firefox 6; Ναι; Κι εμείς. Γιατί δεν σας το μεταφέραμε; Εμ… δεν έχει και πολύ νόημα.
Βλέπετε, από τη στιγμη΄που η Mozilla αποφάσισε να μικρύνει τον κύκλο ανάπτυξης κάθε νέας έκδοσης του Firefox και να τον κάνει πλέον 6 εβδομάδες, λογικό είναι η νέα έκδοση να έχει πολύ λίγα επιπλέον χαρακτηριστικά και βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη.

Η πρακτική αυτή αντιμετωπίστηκε με ανάλογη ειρωνία και σκωπτικό τρόπο από την ομάδα ανάπτυξης του Internet Explorer, η οποία, έστειλε ένα… παστάκι, στην ομάδα του Firefox για να την “συγχαρεί” για τη νέα έκδοση του browser τους. Το αστείο είναι ότι και παλιότερα, και συγκεκριμένα από την έλευση του Firefox 3, to 2008 (ρε πως περνάν τα χρόνια!), έστελνε γλυκάκι, αλλά τότε ήταν μια ολόκληρη τούρτα! Φυσικά, το παστάκι αντικατοπτρίζει με σαρκαστικό τρόπο, την μειωμένη σημασία της καινούριας έκδοσης.

Εγώ πάντως βλέπω κερδισμένο της υπόθεσης τον Chrome που ανεβαίνει συνεχώς σε δημοφιλία!

Source:

To congratulate Mozilla on shipping Firefox 6, Microsoft sent a mere cupcake rather than a full cake, a little ribbing over the fact that new versions of Firefox arrive more frequently but with a smaller set of new features. (Credit: Jonathan Nightingale)

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.