Η Skype αγοράζει την Groupme

Μπορεί η ίδια η εταιρεία που “κρύβεται” πίσω από το γνωστό Skype να πρόκειται να ενταχθεί στη μεγαλύτερη οικογένεια της Microsoft, που την εξαγόρασε για ουκ ολίγα εκατομμυριάκια, αλλά, με τη σειρά της, δεν θα μπορούσε να… κάθεται και να περιμένει πότε θα ολοκληρωθεί η συνένωση. Έτσι, με μια κίνηση-έκπληξη, η Skype ανακοίνωσε πως έκλεισε συμφωνία εξαγοράς της Groupme, ενός νέου “παίκτη” στο χώρο της επικοινωνίας, που ειδικεύεται στην “ομαδική” επικοινωνία μέσω smartphones, τόσο με τη μορφή “παραδοσιακών” μηνυμάτων όσο και φωνής.

Και έτσι, αν το δει κανείς λίγο πιο απομακρυσμένα, ακόμη πιο κερδισμένη βγαίνει η Microsoft, αποδεικνύοντας έμπρακτα το γνωστό… “με ένα σμπάρο, δυο τρυγώνια”!

Source:

Sure, we’re still waiting for that Microsoft-Skype deal to close, but it looks like Redmond’s about to get more than it initially bargained for. Skype announced today that it has reached an agreement to snatch up Groupme, the mobile group messaging service that made a splash at Google I/O.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.