Δημοφιλέστερος ο Chrome από τον Firefox (στη Βρετανία)

Τα τελευταία αποτελέσματα μετρήσεων της εταιρείας στατιστικών ερευνών Statscounter θέλουν τον Chrome να προηγείται, πια, του Firefox, όσον αφορά στη Μεγάλη Βρετανία. Μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο ο Chrome “ανέβηκε” από το 11% στο 22%.

Και πάλι, προς… φρίκη των απανταχού web designers/web developers, ο Internet Explorer εξακολουθεί να παραμένει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. Αν και έχει χάσει σχεδόν ένα ολόκληρο 10% από τον ανταγωνισμό, εξακολουθεί να κυμαίνεται στο 46% των προτιμήσεων, έχοντας περισσότερο “μερίδιο αγοράς” από ότι Firefox και Chrome αθροισμένοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες μετρήσεις, ο Chrome συνεχίζει να δείχνει αυξητική τάση όσον αφορά στις προτιμήσεις του κόσμου, και αν “ανέβει” άλλες 6% παγκοσμίως, θα πάρει τη θέση του Firefox ως “ο προτιμώμενος μη-Internet Explorer browser παγκοσμίως”.

Source:

The latest figures from web statistics firm Statscounter, show that Chrome has doubled in popularity in the UK just the last 12 months, from 11 per cent, to 22 per cent between July 2010 and July 2011.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.