Περισσότερες λε

Tags:

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα tablets της Sony http://t.co/pD1KV88

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.

You should also read:

  • Spirospirospiro

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SITE ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ TWITTER ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ BACK ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ….ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ NEW TAB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ PLEASE ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!!!!

  • Anonymous

    Φίλτατε, το έχουμε στα υπόψιν – και δεν το εννοώ με το γενικό και αόριστο όρο που το βλέπεις αλλού, αλλά πραγματικά “θα το διορθώσουμε”. Άειντε, να το πω: το έχουμε ήδη διορθώσει, αλλά, δυστυχώς, η αλλαγή “δεν έχει βγει live”. Το unregistered θα ανανεωθεί δραστικά τον επόμενο μήνα – τώρα είναι Αύγουστος, καλοκαιράκι, και… υπολειτουργεί! Από Σεπτέμβρη θα έχουμε ανανεωμένη εμφάνιση (ουσιαστικά, μια “πιο γυαλισμένη” εκδοχή του τωρινού theme, με πολύ καλύτερη εμφάνιση και δίχως προβλήματα στη λειτουργία της) και, πιθανότατα, καλύτερα οργανωμένη δομή.

    Και πάλι συγνώμη για την όλη ταλαιπωρία. Α, και ένα μικρό hint: το “να ανοίγουν σε νέο tab” λειτουργεί ήδη στο υπάρχον theme, τουλάχιστον στον Firefox, αν κάνεις δεξί κλικ>New tab ή μεσαίο κλίκ απευθείας στον τίτλο, και όχι “στο κουτάκι”.