Ιδού ο κατά Nolan Bane

Ορίστε, λοιπόν, ο Bane, όπως θα εμφανιστεί στο The Dark Knight Rises, κατά κόσμον “το τρίτο Batman του Christopher Nolan”. Το ρόλο ερμηνεύει ο εκπληκτικός Tom Hardy, και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από περαστικό που “έπεσε” στα γυρίσματα σκηνής όπου ο Bane αποδρά από τη φυλακή, μαζεύει ένα μάτσο κρατούμενους, τους βγάζει έναν απροσδιόριστο λόγο, δείχνει και σκίζει μια φωτογραφίας (προφανώς του Μπατμανάτσι) και… αρχίζει το πανηγύρι.

Το story του Bane τον θέλει να “ποτίζεται” με ένα ναρκωτικό, το Venom (“δηλητήριο”), στα νιάτα του, από έναν τυπικό-κακό-γιατρό-που-θέλει-να-γίνει-Μένγκελε-στη-θέση-του-Μένγκελε, το οποίο του χαρίζει υπεράνθρωπη δύναμη. Σε πολλές από τις σύγχρονες εκδοχές του (π.χ. στο πρόσφατο παιχνίδι Batman: Arkham Asylum) παρουσιάζεται με… φιάλες στην πλάτη και αντλίες να καταλήγουν στις φλέβες του, τροφοδοτώντας τον ασταμάτητα με Venom. Η κατά Nolan εκδοχή, όπως βλέπετε και στις εικόνες, δείχνει αρκετά πιο… “προσγειωμένη”, αν και σίγουρα θα έχει ένα ενδιαφέρον backstory (ίσως επίσης πιο… “προσγειωμένο” από το “έχω φιάλες να μου χώνουν ασταμάτητα ένα συνδυασμό ναρκωτικών/αναβολικών/στεροειδών στις φλέβες”).

Source:

Yesterday in Pittsburgh, Tom Hardy braved the summer heat wearing his full Bane get-up to deliver a speech to some bad guys. Also, some new camouflage Batmobiles rolled down the street. Warning: spoilers and supervillain fashion galore!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Nice. 

    Ερώτηση 1: Θα είναι το τελευταίο Batman ή είναι φήμες;
    Ερώτηση 2: O Joker θα παίζει; Και αν ναι, ποιος θα τον ερμηνεύει;

  • Anonymous

    Από ό,τι έχει ακουστεί, Joker γιόκ – ο χαρακτήρας του, είπε ο Nolan, “έκλεισε” με τη 2η ταινία. Και ναι, θα είναι το τελευταίο – ο ίδιος ο Nolan δεν ενδιαφέρεται για 4ο, 5ο και 6ο. Έχει “βάλει χεράκι” και ο ίδιος στα σενάρια της τριλογίας ώστε να έχει “αρχή-μέση-τέλος” και δεν φανταζόταν πώς θα μπορούσε να συνεχίσει,