Α, ρε Superman… Σου πήραν και τα σώβρακα!

…και το γράφουμε κυριολεκτικά – ή, μάλλον, “τα σλιπάκια”, για να είμαστε απόλυτα σωστοί. Διότι όπως, πιθανότατα, προσέξατε στην εικόνα, ο νέος Superman, όπως θα τον δούμε στον κινηματογράφο, θα έχει μια ας πούμε πιο προσγειωμένη και ρεαλιστική στολή (όσο “ρεαλιστικός” μπορεί να είναι ο συνδυασμός ολόσωμου κολάν με μπέρτα). Θα είναι πιο “συμαζεμένος”. Δεν θα είναι “αφηρημένος”. Δεν, βρε παιδί μου, θα φορά το σώβρακο επάνω από το παντελόνι. Ναι, η στολή του θα είναι μπλε από πάνω μέχρι κάτω – όχι γαλάζια, όχι “ανοιχτό θαλασσί”, ελεκτρίκ κ.λπ… Μπλε, σκέτο μπλε, και μάλιστα προς το σκούρο.

Φυσικά, ήδη οι πιο φανατικοί οπαδοί του χαρακτήρα έχουν… αφηνιάσει, και ουκ ολίγες συζητήσεις και posts στο Internet αναφέρουν πως η παλιά στολή του Superman δεν είχε κανένα μα κανένα πρόβλημα. Ίσως και πως το να φοράς το σώβρακο επάνω από το παντελόνι είναι κάτι συνηθισμένο και απολύτως φυσιολογικό.

Μα, βρε κουτά, θα σας μαλώσω! Άχουτα, που δεν μου προσέχετε: ο Σούπαμαν δεν φοράει παντελόνι… Φοράει ολόσωμο κολάν! Πάει, βρε, το σλιπάκι κάτω από το κολάν; Θα φαίνεται η γραμμή! Ω, τι αντιαισθητικό… Τρέ μπανάλ… Κελ καταστρώφ…

Source:

Where have Superman’s famous red trunks gone? Henry Cavill was pictured on the set of Zack Snyder’s Man of Steel without the traditional red bottoms of the Superman costume. The internet saw Commando Superman, and was not pleased.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.