Χους ει και εις χουν απελεύσει…

…ή τουλάχιστον έτσι λέει ο παπούλης στην Εκκλησία, όταν έρθει η ώρα να θάψει κανέναν Χριστιανό. “από χώμα είμαστε και σε χώμα θα καταλήξουμε”. Όμως δεν είναι πια της μόδας να πεθαίνεις και να σε θάβουν, ακόμη και να σε αποτεφρώνουν. Όχι! Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην μεταποίηση του νεκρού σώματος μας έρχεται από τη Σκωτία του Χαϊλάντερ, του Σιν Κόνερι και του χάγκις (αυτής της αηδίας που έχουν το θράσος να την ονομάζουν εθνικό τους φαγητό). Οι Σκωτσέζοι λοιπόν, πάντα πρακτικοί στο πνεύμα (και σύμφωνα με την παράδοση, απίστευτοι σπάγγοι…), έχουν εφεύρει την εκπληκτικοτρομερή συσκευή πολτοποίησης Resomator s750, ενός κρυογενικού θαλάμου, στον οποίο εισέρχεται το σώμα και βγαίνει σαν πελτίνο Κύκνος!

Εντάξει, όχι ακριβώς, το σώμα γίνεται ένα αδρανές, ανόργανο υλικό, που δεν μολύνει και είναι απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον. Για να γίνει αυτό, ο Μίστερ Ντεντ τοποθετείται σε ένα διάλυμα νερού και καλίου, βράζει σε υψηλή θερμοκρασία και κάτω από πίεση 10 ατμοσφαιρών, σαν να είναι σε μια τεράστια χύτρα ταχύτητας! η μέθοδος αυτή της “κρυογενικής υδρόλυσης” είναι σίγουρα η αιχμή της τεχνολογίας του 21ου αιώνα!

Πόσο καθαρότερες δουλειές θα έκαναν οι Ναζί αν είχαν στα χέρια τους αυτήν την τεχνολογία! (black humor!!).

Source:

Scottish firm Resomation has installed its first commercial body dissolving unit at a Florida funeral home, advertising it as a more environmentally friendly alternative to interment and cremation.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.