Το Facebook θα καταστραφεί τις 5 Νοεμβρίου

Να δεις ποιος το είπε, ο γέροντας Παΐσιος, οι Ιλουμινάτι, ο Νοστράδαμος… όχι, όχι…
Α, ναι, οι Ανώνυμοι! Αυτά τα καλά τα παιδιά, οι ήρωες του Διαδικτύου, οι ρέμπελοι του Κυβερνοχώρου. Σε ηλεκτρονική τους διακήρυξη, την οποία μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι Ανώνυμοι (ποιος, που, πότε, κανείς δεν ξέρει ως συνήθως), μας προειδοποιούν ότι το αγαπημένο μας Facebook θα δεχτεί επίθεση, με στόχο την παύση της λειτουργίας του, τις 5 Νοεμβρίου, ημερομηνία σημαδιακή και συμβολική, σαφώς εμπνευσμένη από την ιστορία του Γκάι Φοκς (όσοι θέλουν μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για την Συνωμοσία της Πυρίτιδας και τα κόμικ, καθώς και την ταινία V for Vendetta, που και αυτά είναι εμπνευσμένα από αυτό το ιστορικό γεγονός).

Πίσω στο θέμα μας: γιατί μπαμπάκο οι Ανώνυμοι θέλουν να καταστρέψουν το Facebook; Σύμφωνα με τη διακήρυξή τους, το Facebook διατηρεί μια ψευδεπίγραφη εγγύηση ιδιωτικότητας και ασφάλειας των προσωπικών μας δεδομένων, πίσω από την οποία κρύβεται μια σκοτεινή αλήθεια: εκείνη που λέει ότι ουδέποτε θα διαγραφούν οι πληροφορίες που έχουμε ανεβάσει στο Φατσοβιβλίο, ακόμη κι αν διαγράψουμε τον λογαριασμό μας και επίσης ότι το Facebook παρέχει πληροφορίες σε κυβερνητικούς οργανισμούς, Αρχές και καθεστώτα με αντιδημοκρατικές πρακτικές. Χρησιμοποιούν δε, τα προσωπικά σας δεδομένα για να βγάλουν εκατομμύρια, μέσω διαφήμισης. Εγώ θα συμπλήρωνα ότι το Facebook πρέπει να εξαλειφθεί από προσώπου Γης, μόνο και μόνο για να αποτινάξει τη σκλαβιά των σατανικών παιχνιδιών της Zynga, όπως το δαιμονικό Farmville.

Σοβαρά τώρα, πιστεύει κανείς ότι το Facebook θα καταστραφεί; ότι θα υπάρξει επιτυχής επίθεση έχοντας αφήσει ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αντίδρασης μέχρι την 5η Νοεμβρίου; Κι επίσης, ποιος μας λέει ότι πισω από το κίνημα των Ανωνύμων δεν κρύβεται η CIA, ή οι Υποχθόνιοι Μαλτσέκ για τους οποίους μας έχει προειδοποιήσει ο Ουφολόγος/Δαιμονολόγος Λιακόπουλος; Ζούμε σε τρελούς καιρούς…

Source:

Remember, remember the fifth of November, the day Guy Fawkes tried to blow up the English Parliament in 1605 and the day Anonymous threatens to destroy Facebook.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
  • Αν καταστραφεί, δεν θα με χαλάσει καθόλου. 

  • as katastrafei alla na katastrafoun ola mas ta arxeia kai oi foto kai ola! 

  • Anonymous

     Α, όχι, πολλά ζητάς! Αυτά θα τα πάρουν μαζί τους σε… φλασάκια οι δημιουργοί της υπηρεσίας όταν θα κλείνουν το χρεοκοπημένο κτίριο της. Ο,τι δώσαμε, δώσαμε. Επιστροφές δεν γίνονται… :-D