Αυτή τη στιγμή απουσιάζω. Παρακαλώ, αφήστε ένα μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό τόνο…

,,,και με το “τόνο” σίγουρα δεν μιλάω για το ψάρι. Όπως, λοιπόν, μάλλον καταλάβατε, ήρθε η στιγμή να απουσιάσω και εγώ για ένα μικρό διάστημα, μπας και… “ξαναγεμίσουν οι μπαταρίες”. Έτσι, για τις επόμενες δυο βδομαδούλες, το unregistered θα βρίσκεται σε κατάσταση καλοκαιρινής νάρκης – αφήσαμε τις χειμέριες για τις αρκούδες.

Φυσικά, το παραπάνω ΔΕΝ σημαίνει πως το unregistered “θα βγει off”, απλά πως θα υπάρχει μεγαλύτερο διάστημα ανάμεσα στα posts μας, και πως αντί να καλύπτουμε με ζήλο θέματα της επικαιρότητας, θα στραφούμε για λίγο σε πιο… ας πούμε “γενική θεματολογία”. Ο λόγος δεν είναι η ζέστη, μα αποκλειστικά τεχνικός, και εκφράζεται απόλυτα με τη φράση “αγαπητή Vodafone, το σήμα σου είναι για τα μπάζα εντός της οικίας όπου βρίσκομαι, προς Ραφήνα μεριά”. Φυσικά, δεν φταίει η εταιρεία ή το modem, μα πιθανότατα η διαμόρφωση των πέριξ, με κτήρια να εμποδίζουν “το σήμα” (μεγάλη η χάρη του) από το να φτάσει στο μικρό, λευκό, χαριτωμένο, άχουτοβρε, μοντεμάκι που αυτή τη στιγμή προεξέχει από το laptop. Ω, η χαρά της απουσίας μακριά από συνδέσεις DSL… Οι χάρες του “mobile broadband internet” (των 3 kilobytes στην καλύτερη)…

Όπως και να έχει, “εδώ θα είμαστε”, “δεν χανόμαστε” κ.λπ. κ.λπ.

Τα λέμε, λοιπόν, και πάλι “για τα καλά” σε περίπου δυο εβδομάδες, ανανεωμένοι, βελτιωμένοι και, όπως ανέφερα και σε ένα σχολιάκι νωρίτερα, με μια μακράν πιο “κατασταλαγμένη” έκδοση του theme μας, με καλύτερη εμφάνιση και -θέλω να ελπίζω- σχεδόν κανένα από τα υπάρχοντα προβλήματα.

Over and out
Οδυσσέας Κουράφαλος
aka: Ducklord

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Anonymous

  Ψέμματα λέει. Έκλεψε όλο το κεφάλαιο της εταιρείας unregistered inc. (18,4 ευρώ) και έφυγε για Σουηδία.

 • NouSou

  Καλές διακοπές ducklord, ρίξε και καμιά βουτιά και για μάς.
  Εγώ πριν απο λίγες μέρες γύρισα και απο δευτέρα, τα κεφάλια μέσα πάλι -#$&!
  Galacticus ελπίζω να μη την κάνεις και εσύ…ένας ένας.  Εξάλλου πρέπει να μείνεις για να διασώσεις την inc. : P  : ) 

 • Anonymous

  Τα 18,4 ευρώ, φίλτατε, παλιά. Πολύ παλιά… :-)

  Το unregistered εκτιμάται πολύ υψηλότερα, για να μην μιλήσω και για την… ψυχολογική αξία του! Ξέρεις βρε πόσους έχει βοηθήσει; Πέρα από εσένα και εμένα, που “βγάζουμε τα σωθικά μας” μέσα από αυτό… Εεε… Να, προχθές με πέτυχε μια γιαγιά και μου είπε πως ένα post μας για την Apple την έσωσε από πιθανή αυτοκτονία!

  ΟΚ, εντάξει, υπερβάλω. Για τη γιαγιά. ;-)

 • Anonymous

  Thanks NouSou, σήμερα “έριξα την πρώτη” (βουτιά ντε) στα… θολωμένα από το κύμα και γεμάτα φύκια ύδατα της αξιαγάπητης Λούτσας. Όσο για το “τα κεφάλια μέσα”, εγώ ευτυχώς και δυστυχώς, δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα…

  Ναι, είμαι, εδώ και ένα μικρό διάστημα, άνεργος (γιατί νόμιζες πως αυξήθηκε πριν λίγο καιρό ο ρυθμός των posts μας;!). Και δεν με βλέπω να βρίσκω κάτι παραπλήσιο. Ψάχνω για εργασία ως εκτροφέας βδελών ή κάτι εξίσου πρωτότυπο, γιατί ούτε ως συντάκτης, ούτε ως γραφίστας είδα να υπάρχει τίποτα ως τώρα. Δύσκολοι καιροί…

 • Anonymous

  Βρε Ody… γιατι ανακοινώνεις υποχρεωσεις για το theme… αφου με ξερεις. 

 • Anonymous

  Φώτη μου, έχεις ένα εκπληκτικό theme στο 80% έτοιμο, και απορείς “τι θα γίνει αν δεν το προλάβεις”; Να σου πω: θα στο ΚΛΕΨΩ, θα συμπληρώσω όπως-όπως ένα 10% και θα ανεβάσω ένα “κατά 90% εκπληκτικό theme” στο unregistered, όσο εσύ τελειοποιείς το υπόλοιπο 10%.

  Και μην μου πεις πως δεν μπορείς να βγάλεις το υπόλοιπο 20% σε 2 εβδομάδες. Ακόμη και τα παιδιά στην παραλία του Lost θα μπορούσαν να το βγάλουν. Χωρίς broadband, ή και υπολογιστές. Με σκέτο χαλίκι. Και καρύδες. Και τέρατα καπνού.