Αυτή τη στιγμή απουσιάζω. Παρακαλώ, αφήστε ένα μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό τόνο…

,,,και με το “τόνο” σίγουρα δεν μιλάω για το ψάρι. Όπως, λοιπόν, μάλλον καταλάβατε, ήρθε η στιγμή να απουσιάσω και εγώ για ένα μικρό διάστημα, μπας και… “ξαναγεμίσουν οι μπαταρίες”. Έτσι, για τις επόμενες δυο βδομαδούλες, το unregistered θα βρίσκεται σε κατάσταση καλοκαιρινής νάρκης – αφήσαμε τις χειμέριες για τις αρκούδες.

Φυσικά, το παραπάνω ΔΕΝ σημαίνει πως το unregistered “θα βγει off”, απλά πως θα υπάρχει μεγαλύτερο διάστημα ανάμεσα στα posts μας, και πως αντί να καλύπτουμε με ζήλο θέματα της επικαιρότητας, θα στραφούμε για λίγο σε πιο… ας πούμε “γενική θεματολογία”. Ο λόγος δεν είναι η ζέστη, μα αποκλειστικά τεχνικός, και εκφράζεται απόλυτα με τη φράση “αγαπητή Vodafone, το σήμα σου είναι για τα μπάζα εντός της οικίας όπου βρίσκομαι, προς Ραφήνα μεριά”. Φυσικά, δεν φταίει η εταιρεία ή το modem, μα πιθανότατα η διαμόρφωση των πέριξ, με κτήρια να εμποδίζουν “το σήμα” (μεγάλη η χάρη του) από το να φτάσει στο μικρό, λευκό, χαριτωμένο, άχουτοβρε, μοντεμάκι που αυτή τη στιγμή προεξέχει από το laptop. Ω, η χαρά της απουσίας μακριά από συνδέσεις DSL… Οι χάρες του “mobile broadband internet” (των 3 kilobytes στην καλύτερη)…

Όπως και να έχει, “εδώ θα είμαστε”, “δεν χανόμαστε” κ.λπ. κ.λπ.

Τα λέμε, λοιπόν, και πάλι “για τα καλά” σε περίπου δυο εβδομάδες, ανανεωμένοι, βελτιωμένοι και, όπως ανέφερα και σε ένα σχολιάκι νωρίτερα, με μια μακράν πιο “κατασταλαγμένη” έκδοση του theme μας, με καλύτερη εμφάνιση και -θέλω να ελπίζω- σχεδόν κανένα από τα υπάρχοντα προβλήματα.

Over and out
Οδυσσέας Κουράφαλος
aka: Ducklord

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.