Αποκαλύφθηκε το… Gremlins στο PlayStation2;!


Μπορεί κάθε είδηση για ένα νέο παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον, μα πόσες φορές μπορεί να συναντήσει κανείς μια νέα είδηση για ένα… παλιό παιχνίδι; Στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για το Gremlins, έναν τίτλο που είχε ξεκινήσει να αναπτύσσεται για το PlayStation 2 από την ομάδα Light and Shadow Productions, που όμως για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκε και δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Και να που τώρα, χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε ένα δοκιμαστικό video με τον πρωταγωνιστή του τίτλου (και των ταινιών), Gizmo, καθώς και ορισμένα screenshots από το παιχνίδι. Για δες!

note

Για τους νεότερους που δεν γνωρίζουν και τους παλαιότερους που ζούσαν παγιδευμένοι σε μια σπηλιά την τελευταία 30ετία, τα Gremlins ήταν δυο ταινίες-φαινόμενα των 80s, με κοντινότερο σύγχρονο συγγενή τους τους Transformers και τον Harry Potter – αφού πέρα από “ταινία”, έφτασαν να κυκλοφορούν και σε άπειρα παιχνίδια, comics, γεύματα fast-food, οτιδήποτε.

Source:

The video game designers at Light and Shadow Productions were working on “Gremlins” for both the PlayStation2 and GameCube consoles back in 2001. Unfortunately Gizmo’s game went caca, and all we’ve got left to show for it are some screen caps and video of the development. Check it.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.